• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm vücut lazer yaptırmak istiyorum tavsiye?

şöyle ki, ben alanyaya gelin geldim. 1 senedir daha yeni öğreniyorum buraları ve özel hastanelerde böyle bir imkan var mı onu da bilmiyorum :44: bi arkadaş vasıtasıyla güzellik salonu gideceğim yer. kampanyalı fiyatları, paketleri de varmış hatta. ama parayı alıp sonra işlerini gelişi güzel yaparlarmı endişesi de var.. bilmiyorum ben mi kuşkucuyum acaba :44::44:

yok çok doğru söylüyorsun ama özel merkeze gitmeni tavsiye etmem bildiğim kadarıyla 2013 ten sonra merkezlerde böyle lazer yapılması yasaklandı.benim gittiğim yer özel hastaneydi.orası bile ilk gittiğimde dei gidersen özel hastaneye git merkeze gitme dedi.hem merkezler dediğin gibi sadece para amaçlı çıkar amaçlı yerler.imkanın varsa araştır özel hastane bul derim.

yok çok doğru söylüyorsun ama özel merkeze gitmeni tavsiye etmem bildiğim kadarıyla 2013 ten sonra merkezlerde böyle lazer yapılması yasaklandı.benim gittiğim yer özel hastaneydi.orası bile ilk gittiğimde dei gidersen özel hastaneye git merkeze gitme dedi.hem merkezler dediğin gibi sadece para amaçlı çıkar amaçlı yerler.imkanın varsa araştır özel hastane bul derim.

:50: o zaman hemen bi araştırma yapayım, yoksa böyle çekilmiyor ya :43::43::43:

:50: o zaman hemen bi araştırma yapayım, yoksa böyle çekilmiyor ya :43::43::43:

aynen cnm tam bi araştırma yap güzelleşelim derken de sağlığımızı riske atmayalım sonuçt lazer dikkat edilmesi gerekn bi konu.temizliğidir lazeri kullanan kişinin güvenilir olmasıdır öneli şeyler.

Arkadaşlar Beylikdüzünde oturuyorum ve alexandrıte marka cihazı duydum herkes çok memnun olduğunu söylüyor. Bana bu civarda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Temiz ve güvenilir???:3:

Ben İzmir serena polikliniğinde tüm vücut yaptırdım.Bir sene civarında bitti.Şimdi ince kalan az bir kısım için de Soprano ice diot almışlar iki seans ta onu yaptırdım. Bitti çok memnunum ,herkese tavsiye ederim.çok hijyen ve kaliteli çalışıyorlar.endimize yapabileceğimiz en büyük iyilik bence bu,inanın.

yüzüm için ayın onunda 6. ve son seansıma gidecem son seansda hepsi gider diye düşünüyorum ben hastaneye gitmemiştim özel bi güzellik merkezine gitmiştim fiyatta yardımcı olmuşlardı tüm yüz için peşin 150 tl vermiştm 6 seans için çok şükür memnun kaldım dudak üstümn belki bi seansa daha ihtiyacı olabilir ama ben çok memnun kaldım ince tüylerde gidiyo

yüzüm için ayın onunda 6. ve son seansıma gidecem son seansda hepsi gider diye düşünüyorum ben hastaneye gitmemiştim özel bi güzellik merkezine gitmiştim fiyatta yardımcı olmuşlardı tüm yüz için peşin 150 tl vermiştm 6 seans için çok şükür memnun kaldım dudak üstümn belki bi seansa daha ihtiyacı olabilir ama ben çok memnun kaldım ince tüylerde gidiyo

ndyag lazerle bu sonuçları adınız değil mi?

Back
X