Tüm vücudumu kandida mantari sardi bu durumu yasayanlar var mi ? Neden oluyor , nasil basa ciktiniz ?

Tatianapoliceva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
58
11
3
30
Merhabalar , 1 ay önce göğsümde kahverengi Bir leke için dermatolojiye gittim mantar olduğunu söyledi ilaç verdi kullandım hafif geçti ama hala var , 1 hafta önceden vajinada şiddetli yanma ve kaşıntı için kadın doğuma gittim mantar olduğunu söyledi: flucon hap , gynositol krem ve fitil verdi kullandım ama daha bu ilaçlar bitmeden şimdide ağzımda aynı şekilde mantar başladı. Dilimde acı hissettim bir baktım böyle bölgesel lezyonlar direk sirkeli tuzlu gargara yaptım Dilimde ki biraz geriledi gibi ama yanaklarım da beyaz beyaz kremsi doku başladı bu seferde . Bianda neden tüm vücudumu sarmış olabilir aynı durumu yaşayan var mı?

Antibiyotik kullanıp tedavi bitmeden bırakmak da yapabiliyormus. Bağışıklık sistemi, mikrobiyota bozulması bunlardan dolayi olur. Saglikli beslenmeye ve probiyotik almak faydalı olacaktır

Şu an nasılsınız nasıl bi tedavi uygulandınız bende de aynı sorunvar geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…