• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri tüm topiklerden bir karışım.....

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
kızlar sımdı forumdakı bu saçla ılgılı ne var ne yok topladım ve bende bır karısım hazırladım bakalım ne kadar ıse yarayacak benım kuş gıbı kalmış kafama...belki mucizevi bir karışım oldu hep beraber görelim yukleyebılırsem suankı sacımın resmınıde koyacam gelısmelerı hep bırlıkte takıp edecez.okiş?
karıiım 400 ml şampuan,bırer kapak bademyağı,kekikyağı,biberiye,yılanyağı,zeytınyağı ve sarımsak yağı şimdi bunları ıyıce calkaladık duşta ıkı kere bu sampuanla yıkadıktan sonra bır kerede normal sampuanla yıkıyoruz.Daha sonrada son durulama suyuna yarım cay bardagı elma sırkesı katıyoruz ve durulnıyoruz malum yoksa ıyykkk sarmısaklı kokarca gıbı kokarız.sırke olunca koku falan kalmıyor.bakalım etkısı ne zmaan ve ne kadar surede bellı olacak....CADIARZU

denemeye deger ama daha cok zarar verirse saçlarına CADIARZU sade sarımsak yagı kullansan ? yada bir doktora görünsen dökülme sorunun bukdr ciddi boyuttaysa

:olmaz:Sakın bu karışımı deneyeyim deme..Boşa uğraşırsın....kafamçokkarıştı

Ben saçımı 1ayda 5cm uzatmış tecrübeli bi uzmanım .. :jeyyar:

:olmaz:Sakın bu karışımı deneyeyim deme..Boşa uğraşırsın....kafamçokkarıştı

Ben saçımı 1ayda 5cm uzatmış tecrübeli bi uzmanım .. :jeyyar:

Ozaman bizede anlat bizde uzatalım yaa noludrrrr delikafadulden varya şuan gidip kuaförü gırtlaklayasım geldii pislik Çok üzgünüm çoook belime kadar gelen saçlarım kısacıkk şuann ve kat katt Allahım sinir krizine girdim yine benneyaptımki

2007 Şubat da denedim 1 ayda sonuç aldım...

Apartmandaki tüm kızlar kuzenler.kısaca tüm dertli kızlar tarif sormaya geldi..Adımıda bu arada Rapunzel koydular..hihoyyyt
Uğraşasım yok..Halbuki yakında gelin olacam uzatmam lazım..

merhaba canım paylasım ıcın cook saol ıns bızdede aynı etkıyı gösteırır.bısı sorcam bu yag karısımları barcelıno adlı yag karısımında olan yaglar dırek barcelıno alıp kullansak aynı etkıyı gösterır mı dersın ?
bıde sarımsak yagı kokmuo mu ?

:oklava: Kızkardeşim kolaya kaçmak istedi karışım alıp kullandı..Ama hiç bi etkisini göremedi... Sarımsak+çamterebenti kullanıyorlar artık.. İlk denemende berbat gelebilir..Daha sonra normal algılıyorsun..Kokmuyo yıkadıktan sonra merak etmeyin...:1hug:

ıyıde kızlar neden yaaaa ben memnundum bu karısımdan dolgunluk verdı parlaklık verdi en onemlısı dökülme durdu ınsallah bırde uzatırsa benden mutlusu olamaz

400 ml şampuan,bırer kapak bademyağı,kekikyağı,biberiye,yılanyağı,zeytınyağı ve sarımsak yağı şimdi bunları ıyıce calkaladık duşta ıkı kere bu sampuanla yıkadıktan sonra bır kerede normal sampuanla yıkıyoruzCADIARZU

Yanlışmı anlamışım... şutarafagitti
  1. Yağları şampuana katacaksın öyle yıkayacaksın saçı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
  2. Normal şampuanla tekrar yıkayacaksın saçlarını
  3. Sirkeyle durulayacaksın?
  4. kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:umursamaz::olmaz::bbo: :1shok:

Back