TUM TAHLILLERIM NORMAL CIKTI AMA TUYLENME-SAC DOKULMESI YASIYORUM

black_shoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
17
5
86
Ankara
Iyi gunler.Bugun doktor kan tahlilleri sonuclarimi degerlendirdi.Hepsi normal cikti.Testosteronum olmasi gerekenden dusukmus hatta ama asiri derecede sac dokulmesi ve tuylenme yasiyorum.Genetik bi tuylenme degil yapisindan anliyorum.Adet sorunum yok.Gogus arasi bacak ici cene boyunda tuylenme var.Hic sivilcem cikmazdi simdi sivilce de cikiyor ama doktor degerlerin normal dedi.Endokrine randevu aldim ama randevuya kadar icim icimi yer bitirir stresten.Hani anormal bir sey ciksa tedavi edilir ama cikmamasi daha kotu.Yardimci olur musunuz ? Normal mi bu ?

Tahlili ne zmn yaptırdın? Genelde regli halinin 3. günü yapılıyor. Bendede aşırı saç dökülmesine çenede geçmek bilmeyen sivilceler tüylenme fln derken pcos olduğumu öğrendim ve bunun içinde soğan kürü uyguladım tavsiye ederim canım. Geçmiş olsun

tsh tan kaynaklanıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam değerler normal aralıkta çıkabilir ama bu vücuda normal gelmiyor benim 3.14 normal sınırlarda ama yine de yüksek

Merhaba soğan kurunu nasıl kullandin nasıl hazirladin anlatabilir misiinnn

Kesinlikle ve kesinlikle bir endokrin doktoruna gidip bulundugunuz yerde endokrin uzmanı yoksa iç hastalıkları olabilir troid inize baktırmanızı öneririm

Merhaba soğan kurunu nasıl kullandin nasıl hazirladin anlatabilir misiinnn

Merhaba günde iki defa yaptım aç karnına. İrice yemeklik kuru soğanı ama taze olması çok önemli kahve rengi kabuklarını ve tepelerini temizledim 1 buçuk su bardağı içme suyunu kaynattım soğanı 4 bölüp suyun içine attım. Su kaynamaya tekrardan başlayınca altını kısıp 5 dk kaynattım. Altını kapattıktan sonra biraz daha suda beklettim ve içebileceğim sıcaklıkta içtim. Çok iyi geldi bana. Saç dökülmelerim çenemdeki inatçı sivilcelerim geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…