- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
Tamam o zaman sorun ne?dava insanların yasal hakkıdır demokratik bi ülkede yaşıyoruz herkes dava açabilir şikayetçi olabilir. erkek olsam belki daha az sorun yaşardım şu hayatta. her neyse içimden geçeni söylemek istedim bu konuda sağolun
hayatım boyunca hep dışlandım hala da dışlanıyorum. alıştım artık. öyle alıştımki hayatımda beni seven biri olması bana tuhaf geliyor. bazen çok mutluyum bazen çok üzgün. bazen her şey çok güzel bazen her şey çok kötü. terapi alıyorum ama ALLAHım benim gibi insanları neden hala dünyada tutuyor anlam veremiyorum. sağolun.Ne kdr ofkeni kontrol edemiyosandaki ben bunu bi mazeret olarak gormuyorum burdaki insanlara bu sekilde hakaret edemezsn..evinde barkinda colugumda cocugunda isinde gucunde olan insanlar kezbanmi oluyo ayrica bu ne demek bunun altindaki anlam ne...buraya herkes konu aciyo olumlu olumsuz elestirilerde oluyo tartismalarda yasaniyo ama kimse senin kdar bu durumu cirkinlestirmedi..konu aciyosan her turlu elestiriyede acik olucaksin.duymak istedgin seyleri soylemeyen insanlara agzina geleni sayamazsin..suanda ozur dilemekte ne kadar samimisin bilmiyorum ama sen eger sanal alemde boylesen gercek hayatnda sinirlendgin zaman cevrendeki insanlara neler soyluyosun tahmin bile edemiyorum.tedavini aksatma bence cunku bu durumun hic ic acici degil
Konu açtı istemediği yorumlar gelince saydı sayistirdi küfür etti vs.Ben konuyu kaçırdım biriniz anlatın kizcelerrr
bi sorun yok içimde kalmasın diye söylüyorum sağolun vakit ayırdığınız içinTamam o zaman sorun ne?
Hâkime sunarsınız raporlarınızı, biz ne yapalım sizin hastalığınızı?
sağolun desteğiniz için iyi ki varsınızBu da bir erdem
burda çok bulunmaz Özür dilerim sen haklıymışsın yanılmışım falan diyen
Teşekkur ederim canm :)Konu açtı istemediği yorumlar gelince saydı sayistirdi küfür etti vs.
Hayır herkes tepki veriyor istemediği yorumlara mutlaka . Sonucta insaniz hepimiz . ama bu konu sahibi resmen coştu ki coştu .
Tutabilene askolsun
şimdide dava açacaklar diye korkudan sabahtan beri Özür diliyor