tüm kk'dn özür diliyorum

Kezbanlardan korkmamalisin piremses :)
Ne Özür dilemesi bir pirenses olduğunu unuttun galiba

Tamam o zaman sorun ne?
Hâkime sunarsınız raporlarınızı, biz ne yapalım sizin hastalığınızı?

kezbanlık gorevım olan kocamın ayaklarını yıkayıp gelıyorum özrunu oyle kabul edıcem

hayatım boyunca hep dışlandım hala da dışlanıyorum. alıştım artık. öyle alıştımki hayatımda beni seven biri olması bana tuhaf geliyor. bazen çok mutluyum bazen çok üzgün. bazen her şey çok güzel bazen her şey çok kötü. terapi alıyorum ama ALLAHım benim gibi insanları neden hala dünyada tutuyor anlam veremiyorum. sağolun.

Ben sahsim adina herkese saldirarak ve asla hakkiniz olmayarak yaptiginiz hakaretler karsiliginda ozrunuzu kabul etmiyorum. Dava da acilacaksa acilir siz de kendinizi savunursunuz. Bence artik susun siz sessiz kalmaniz daha iyi bence.

Ben konuyu kaçırdım biriniz anlatın kizcelerrr
Konu açtı istemediği yorumlar gelince saydı sayistirdi küfür etti vs.
Hayır herkes tepki veriyor istemediği yorumlara mutlaka . Sonucta insaniz hepimiz . ama bu konu sahibi resmen coştu ki coştu .
Tutabilene askolsun
şimdide dava açacaklar diye korkudan sabahtan beri Özür diliyor

Teşekkur ederim canm :)
Geçmiş ola konu sahabesi

Konu nedir bilmiyorum gün icinde kkya bakma imkanim olmadi takip etmedim
Kimsenin (yüzünü görmesen bile ki bizler sanal alemdeyiz ) kalbini kirmak dogru degil üc günlük dünya icin. özür dilemen güzel bir sey fakat kendine hakim olmayi da ögrenmen gerek öfke kontrolü sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…