davadan korkmuyorum tüm üyeler dava açmakta özgür herkesin yasal hakkı sadece içimden geleni söylemek istedim inanmak zorunda değilsinizKendine geldiğinden değil dava edileceğini duyunca korku sardı seni
diğer konuyu şu an okudum görmemiştim ama yazdığınız cevaplar mide bulandırıcı inşallah normal hayatınızda da böyle kaba saba bir hanım değilsinizdir, hastayım demişsiniz o halde lütfen ilaçlarınızı almadan insan içine çıkmayın! insanlar sizin ağır hakaretlerinizi çekmek zorunda değil
Hakaret edip, korku salınca da hastayım demek de moda oldu.
GEÇMİŞLER olsun.
Aman boşver zaten kimse kaale almadi seni
sağolunkonuyu bilmediğim için
özrün için bişi diyemıyorum
herkes dava açabilir herkesin yasal hakkı.Noldu kezbanlar dava açar diye mi tırstın.
Hımm konuyu bilmiyorum da şimdiki çırpınışlara göre haklınızda dava açılacağını duymanız sanırım.
Vicdana geldi zaar
dava insanların yasal hakkıdır demokratik bi ülkede yaşıyoruz herkes dava açabilir şikayetçi olabilir. erkek olsam belki daha az sorun yaşardım şu hayatta. her neyse içimden geçeni söylemek istedim bu konuda sağolunvalla bir sinire tüm site hakkında aslında ne düşündüğünü çat diye söyleyiverdin.
davayı duyunca tutuşmuş gördüm seni.
o değil de ben kesinlikle erkek olduğunu düşünüyorum senin
dava açmak herkesin yasal hakkı olduğu gibi benimde yasal hakkım. öyle bi durumda bende herkes gibi hakkımı ararım. teşekkür ederimBu kadar özür dileyip durursan herkes tepene biner. Bir kere diledin bırak tamam artık. Kabul eden eder, etmeyen etmez. Ben sana haklısın iyi ki hakaret ettin demiyorum ama sen de al madem ekran görüntüsünü, dava açarlarsa tahrik var dersin.