tüm kıyafetlerim delik içinde :(

aa ne kötü sanırım makineni değiştiricen geçmiş olsun

arçeliğin makinaları yiyor malesef ..
servisi şikayet ettim genede çözüm bulamadım ..
makinadan kaynaklı değil deyip geçiştirdiler ..

Acaba birlikte yıkadığınız diğer kıyafetlerin metal aksesuarları yapıyor olabilir mi?

arçeliğin makinaları yiyor malesef ..
servisi şikayet ettim genede çözüm bulamadım ..
makinadan kaynaklı değil deyip geçiştirdiler ..
Benim makinam da arçelik ve o da deliyor servis gelecek ama çözüm bulacağını sanmıyorum çünkü şikayet sitesinde başka kullanicilarda aynı şeyden şikayet etmişler ama çözüm bulunamamis

Benim makinam da arçelik ve o da deliyor servis gelecek ama çözüm bulacağını sanmıyorum çünkü şikayet sitesinde başka kullanicilarda aynı şeyden şikayet etmişler ama çözüm bulunamamis
makinadan değil deyip geçiştiriyolar cnm..
çözemedim ben

en güzeli bosch dan şaşmamak ..

makinayı çok doldurduysan ondan diye düşünüyorum.ben de 5 kiloluk makinaya battaniyemi attım yepyeniydi daha parçapinçik çıktı

makinanın kazanına tel gibi birşeymi sıkıştı acaba..bir servise göster

benim makinem samsung 8 kilo elmas kazan. bi kaç tişört delinince servisi çağırdık hemen tamburu cıkardı baktı çapak varmı kontrol etti servis bişey çıkmadı. delmelere devam etti özellikle en sevdiğim tişörtlerimi. hem de yeni makineydi o zaman. ben de çare olarak tchibodan çamaşır filesi aldım. kıymetlilerimi onda yıkıyorum :) bunun yanında kotların pantolanların fermuarlarını kapatıp ters çeviriyorum. en yüksek 800 devirde sıktırıyorum. bu aralar azaldı delmeler

benim makinamda aynını yapıyor.küçük parçaları tişört,çorap gibi deliyor.çarşaf falan gibi büyük parçaları arada sırada deliyor.büyük fileler aldım çamaşırlarımı içine doldurup ağzını sıkı sıkı bağlayıp öyle atıyorum makinaya.şimdi hiç sorun kalmadı.

fazla sıkışık yıkadıgında yapıyor benim makina
battaniyemi parçaladım bende
ama geçmiyorsa bana perdeci perde torbası vermişti
zarar görecek kıyafetleri perdeleri boncuklu şeyleri o torbada yıkıyorum

makinenin kilit yeri var orası açıksa eğer kilitten kaynaklı oluyor olabilir. her devirde kendini kapatıyor yani cevap olarak yeni bir makine gerekli sürekli tekrarlıyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…