Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim makinam da arçelik ve o da deliyor servis gelecek ama çözüm bulacağını sanmıyorum çünkü şikayet sitesinde başka kullanicilarda aynı şeyden şikayet etmişler ama çözüm bulunamamisarçeliğin makinaları yiyor malesef ..
servisi şikayet ettim genede çözüm bulamadım ..
makinadan kaynaklı değil deyip geçiştirdiler ..
makinadan değil deyip geçiştiriyolar cnm..Benim makinam da arçelik ve o da deliyor servis gelecek ama çözüm bulacağını sanmıyorum çünkü şikayet sitesinde başka kullanicilarda aynı şeyden şikayet etmişler ama çözüm bulunamamis
makinanın kazanına tel gibi birşeymi sıkıştı acaba..bir servise gösteren sevdiğim tsirtlerim delikdeşik olmuş
çamaşırı boşaltmak için bi açtım makinayı hepsinin farklı yerlerinde delikler var internetten araştırdım genelde hepsinin göbek hizasında olduğu uazmışlar o da kemerden oluyo demişler benimkinin boyun kısmında var alt üst allahııım heryerınde
atmadan önce böyle bişey yoktu resmen makinada oldu nası çözüm bulcam buna niye oldu sizce bi akıl verin
benim makinamda aynını yapıyor.küçük parçaları tişört,çorap gibi deliyor.çarşaf falan gibi büyük parçaları arada sırada deliyor.büyük fileler aldım çamaşırlarımı içine doldurup ağzını sıkı sıkı bağlayıp öyle atıyorum makinaya.şimdi hiç sorun kalmadı.en sevdiğim tsirtlerim delikdeşik olmuş
çamaşırı boşaltmak için bi açtım makinayı hepsinin farklı yerlerinde delikler var internetten araştırdım genelde hepsinin göbek hizasında olduğu uazmışlar o da kemerden oluyo demişler benimkinin boyun kısmında var alt üst allahııım heryerınde
atmadan önce böyle bişey yoktu resmen makinada oldu nası çözüm bulcam buna niye oldu sizce bi akıl verin