tüm kıyafetlerim delik içinde :(

Fazla deterjan ve yüksek değerli yıkama sebep olabilir bence . Bizde de bazen oluyor . Genelde pamuklu tişörtler ve atletler delinir bizde . Şimdi azaldı daha az devirli yıkıyorum

Bizim makine de ilk defa deldi. Üstelik yeni aldığım kot elbisemi...1200 devirde kurutuyor sanırım o ara oldu çok bilmiyorum ama fazla geliyor bana...

Makinaya fazla camasir atmaktan kaynaklanyor bence.ben yeni bir makina aldim.camasirlarima hic bisey olmadi.fakat yatak ortumu atinca .cikartigima yatak ortumun etek uclarinda dediginz gibi delikler vardi.kardesim beyaz esya tamircisi ona sordun.oda " abla sen nasil alisverise gidince tasiyamicagin posetleri yuklenip eve gelince belin agriyor.makinada kapasitesini zorladigi icin bir parca adi soyledi unuttum.o parca asagi dusuyomus.oda dusunce makina.lastik aralarina gene bir parslcasina sıkıstiriyoms.

Makina çapak atmış olabilir. Bir arkadasımın butun perdeleri delindi. çapak atmışmı anlamak için kazanın içinde elinizi gezdirin anlarsınız hemen zaten. Çapak atmışsa da servis çağırmanız lazım.

pantolonların fermuarını kapat ve düğmesini ilikle makinaya öle ay vee kıyafetlere zarar vercek fermuar, kemer artık neyse onların önlemini alarak makinaya at o yüzden yırtılır muahakkak....

cnm bazı gıysıler oyle delık oluyor uyanık tekstılcılerde yapıstırıyorlar o bolgeyı ayırt edemıyosun yıkanıncada gercek cıkıyor meydana gecmıs olsun

anlaşılan makinada çamaşırların takıldığı bir çıkıntı filan var

servisine haber verin

Makineyi çok fazla doldurduysanız bu durum meydana gelebiliyor.5 kg makinye 5kg kuru çamaşır atılmaz.Islanınca olacak olan kg dir o.
Eski makineme ne zaman biraz fazla doldursam süzgeç modelli bodylerim oluyordu

bizim makinada da böyle bir sorun vardı çare değiştirmek biz öyle yaptık.genelde de kötü kıyafetlere birşey yapmaz bu makina hep en sevdiklerimi seçiyordu nedense.

makine dişe gelmiş
arkadaşım valla sebebini bilmiyorum da bizimde üniversitede okurken ki makinamız çorapların tekini yutuyordu bulamıyorduk..at sen o makinayı at yoksa dişlemedik kıyafet bırakmayacak
Yorumuna koptum
Nasıl yutuyordu ya neresinde saklıyordu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…