tüm kıyafetlerim delik içinde :(

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
en sevdiğim tsirtlerim delikdeşik olmuş
çamaşırı boşaltmak için bi açtım makinayı hepsinin farklı yerlerinde delikler var internetten araştırdım genelde hepsinin göbek hizasında olduğu uazmışlar o da kemerden oluyo demişler benimkinin boyun kısmında var alt üst allahııım heryerınde

atmadan önce böyle bişey yoktu resmen makinada oldu nası çözüm bulcam buna niye oldu sizce bi akıl verin

Bence o makinadan değil mutfaktaki tezgahtan ve çamaşır suyundan yıkanına ortaya çıkıyor ama bunun öncesi var

Toplu iğne başı kadar delikler bunlar değil mi ? Annemin makinesinde çok olurdu en sevdiğim giysilerim delik deşik ÇIKARDI Sebebini ben de bilmiyorum ama annem makinayı tasarruf adına çok doldururdu ben çok sıkışmaktan diye yorumlardım yani aşırı doluyor ve değmemesi gereken yerlere değiyor ?

makinaya girerken sağlamlarmış içerde güve saldırısına uğramamıştır bence, makinadan o makinadan..

Bence o makinadan değil mutfaktaki tezgahtan ve çamaşır suyundan yıkanına ortaya çıkıyor ama bunun öncesi var
bilmem kii yenı aldıgım ılk kez yıkanın bı tshıtte var ıcınde oda delınmıs

Kumaşın türüne göre yanlış yıkama programı ve sıcaklık seçmişsindir.

Yoksa üretim hatası böyle bir şeye neden olmaz bence.

Kumaşın kalitesi, deterjan vs bunlar da hep etken.

Kumaşın türüne göre yanlış yıkama programı ve sıcaklık seçmişsindir.

Yoksa üretim hatası böyle bir şeye neden olmaz bence.

Kumaşın kalitesi, deterjan vs bunlar da hep etken.

Ya kullandiginiz detarjan hassaslastirmis inceletmiş ya camasir sererken mandallar yapmistir yada tddsort cenavari bir makinenin var aklima başka birşey gelmedi

tshirtler genelde penye ve viskon türüdür.bu ürünleri aldığınızda gzle göremeyeceğiniz hataları olur yıkanınca o hatalar bu şekilde delik olarak ortaya çıkar.kolye,çanta,yüzük,pantolon düğme si vs gibi metal herhangi bir şey ufak bir yerine takıldımı devamı gelebilir.
bildiğiniz el örmesi kazaklar gibi bir yeri başladımı gerisi gidiyor.
bu bahsettiğiniz deliklerin makineden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sürekli oluyorsa ve başka kumaşlarada yapıyorsa farklı tabii .yıkama programı ve deterjan da pek etkili değildir bu tür hatalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…