hayır tatalım makıneye attıgımda saglamdılarCanım guve yemiş olmasın sakin
bilmem kii yenı aldıgım ılk kez yıkanın bı tshıtte var ıcınde oda delınmısBence o makinadan değil mutfaktaki tezgahtan ve çamaşır suyundan yıkanına ortaya çıkıyor ama bunun öncesi var
Acaba makinenin icinde çivi gibi keskin bisey dusmus olabilir mı canımhayır tatalım makıneye attıgımda saglamdılar
Acaba makinenin icinde çivi gibi keskin bisey dusmus olabilir mı canım oda yıkarken yırtmış olabilir. Cok anormal bi durum bencehayır tatalım makıneye attıgımda saglamdılar
Ya kullandiginiz detarjan hassaslastirmis inceletmiş ya camasir sererken mandallar yapmistir yada tddsort cenavari bir makinenin var aklima başka birşey gelmedien sevdiğim tsirtlerim delikdeşik olmuş
çamaşırı boşaltmak için bi açtım makinayı hepsinin farklı yerlerinde delikler var internetten araştırdım genelde hepsinin göbek hizasında olduğu uazmışlar o da kemerden oluyo demişler benimkinin boyun kısmında var alt üst allahııım heryerınde
atmadan önce böyle bişey yoktu resmen makinada oldu nası çözüm bulcam buna niye oldu sizce bi akıl verin
aa olabilir bak buu :/açık fermuarlı bir şey attın mı?
benim geçen pantolonun ffermuarı açık kalmış, giysilerim delik deşik olmuş.
olabilir valla mümküün babam atölyede çalışıyo çivi falan kalmış olabilir cebindeAcaba makinenin icinde çivi gibi keskin bisey dusmus olabilir mı canım