Tüm kıyafetler Pembeye dönüşmüş... Of! ya :(

evlendigimizde ilk yıkadıgım camasırlarların basına bu olay gelmişti kenerları pembe lastikli olan iç çamasırım karısmıstı sonuc beyazlar toz pembe sonra camasır suyuları tekrar yıkamalar fln yok sonrasında kosla max a bastırdım lastikli likralı türden kumaslar cıkmadı ama gömlek öle kumaslar kendi rengine döndü her yıkamada kosla kullanırsan yavas yavas gecer

evt kızlar haklısınız hemen dönmüyor uzun süre böyle kalcaklar belliki

pembe panter gibi oldu eşim çok gülünçtü :kedi:

merhaba.daha önce herkes gibi benimde başıma geldi bu olay.bende açık renkli çamaşırlara pempe çamaşır atmşıtım.içinde çok açık mavi takımımın pantolonuda vardı.pantolon çıktığında pembe renk oldu.kosla ya bir kaç defa yatırdım.tekrar tkra yıkadım.çok sevdiğim bir takımımdı çok üzüldüm
sonra komşum bana bir kovayı su ile doldur,içine çamaşır suyu dök dedi.dikkat!!çamaşır suyunu direk kullanmadım.yarım kova suya göz kararı çamaşır suyu döktüm.ve bu suyun içinde bir gece beklettim..kosla hiç çıkarmamıştı...ama çamaşır sulu yarım kova su çıkardı pembe rengi...denenmiştir.yinede gözden çıkardığınız bir çamaşıda deneyin ie yarayıp yaramadığını..

o yıkanan camasırların hepsini bir daha at önyıkamalı yıka anayıkama deterjan bölümüne kosla da dök pembe onun rengi de...

birilerinin daha işine yaramış

ayy daha yeni evli olunca çok fena oluyo

eşine karşı mahçup oluyo insan

neredeyse altı aylık olduk yaşlandık artık şimdi olsa ozamanki kadar utanmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…