• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm İZMİRLİLERİN dikkatine....

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba arkadaşlar ben hemen konuya girmek istiyorum.İzmirde yaşıyorum 21 yaşımdayım ve muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum açık öğretim 3.sınıf öğrencisiyim iktisat okuyorum.Muhasebe adına bir deneyimim yok hiç neredeyse 1 yıldır evdeyim oturuyorum iş bulamıyorum herkes deneyimli arıyor fakat benim hiç bir deneyimim yok kursa gittim Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar Destekli Muhasebe sertifikam var ETA-SQL ve LOGO programlarını biliyorum fakat bunlar sadece kursta öğrendiğim kadarıyla iş hayatında deneyimim olmadı bu kursumdan da.Çalışmak istiyorum kendimi geliştirmek istiyorum.İzmirli bayanlar sizlerden destek bekliyorum bana önerebileceğiniz iş alanları var mı?Ve ya iş açısından yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
bir çok kişi okumuş ve hiç bir yorumda bulunmamış benimle aynı dertten sıkıntısı olanlar yardıma ihtiyacı olanlarda yazabilirler okuyup okuyup kaçmayın yahu derdime ortak arıyorumm derdime çare olabilecek arkadaşlar arıyorumm kimseler yokmuuuuuuuu:(

cnm ben pek anlamıyorum ama sen ön muhasebe gibi bi işmi arıyosun?? zaten hep deneyimli ararlar :(anlayamıyorum deneyimsiz olsalarda siz ögretseniz :) gecende magazanın birinde görmüstüm ilan ön muhasebeden anlayan eleman aranıyor diye...hangi semtte oturuyorsun? yada bir muhasebecinin yanında deneyim yapman icin ordamı baslaman gerekiyor ?

cnm ben pek anlamıyorum ama sen ön muhasebe gibi bi işmi arıyosun?? zaten hep deneyimli ararlar :(anlayamıyorum deneyimsiz olsalarda siz ögretseniz :) gecende magazanın birinde görmüstüm ilan ön muhasebeden anlayan eleman aranıyor diye...hangi semtte oturuyorsun? yada bir muhasebecinin yanında deneyim yapman icin ordamı baslaman gerekiyor ?

canım ben konak tarafına yakın oturuyorum ya hem öğrenmek istiyorum hem alacağım parayla aileme destek olmak istiyorum ufak çaplıda olsa ama her yer deneyimli arıyor artık muhasebeciler bile öyle arıyor:( ne olur öğretseler sanki kendileri anadan doğma bu işe girmediler ya onlarda öğrendiler birilerinin yanında:(

Back