"tüm gazilerimiz nur içinde yatsın"

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
19 Eylül 'Gaziler Günü'nü kutlamak amacıyla twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Demet Akalın, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

'TÜM GAZİLERİMİZ NUR İÇİNDE YATSIN'
19 Eylül Gaziler gününü kutlamak isteyen Demet Akalım öyle bir tweet attı ki herkesi şok etti. 3 milyondan fazla takipçisiyle Türkiye'nin en popüler Twitter kullanıcılarından olan Akalın, “Tüm Gazilerimiz nur içinde yatsın” paylaşımıyla sosyal medyada büyük tepki topladı.

Takipçilerinden gelen; "Gazilerimiz hayatta olanlarımız, şehitlerimiz ölü.." tepkilerinin ardından açıklama yapan Demet Akalın, "Ailemdede gazi var sonradan vefat etti olenlere rahmet yasaynlara saygilar amma cok biliosunuz ya!" diyerek sonradan vefat etmiş olan gazilerimizi kast ettiğinin altını çizdi.

Habertürk

Turkiyede gazi-sehit ayrimini dagda yasayan hic okul gormemis yurdumun guzel insanlari bile bilirken, bu tiplerde sozumona sanatci olacak ve insanlari aydinlatacak.Kurda kuzu emanet etmek gibi bisey.Sirretlik de bir numara olur ama sanatci olamaz.Ibrahim Kutluay akilli adammis vesselam:)
Bizde ne yazik ki degersiz insanlari bastaci edip zengin ediyoruz ancak; gercek halk sanatcilarinin da kiymetini bilemiyoruz.
Tek dertleri cep doldurmak, halkin yararini dusunen insanlar cogalinca boylelerine ekmek cikmayacak gundem yapamiyacaklar insaallah.

çevir kazı yanmasın.... ama kurtaramamış

ben de bi milletvekili saçmalamış sandım yine..

meğer demet akalınmış,yoruma gerek yok

Bazen beynin bedava olması yetmiyor.

O değilde o 3 milyonun kaç bini gerçek acaba?

"Etiler'in göbeğinde bu çocukların durumu ne olacak, sinek gibi yapışıyorlar"

"Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz"

Bayan tek hücreli diyorum ben bu hatuna. Bu ilk değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…