• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm düzenim alt üst oldu. Ne yapmalıyım kızlarr ??? :/

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
316
Kızlar selam yardımınıza ihtiyacım var. 5 eylül son adetim.. 15 eylulde norlevo kullandım, 22sinde kanamam başladı ilk başlarda yogundu sonra azaldı ama 2 haftadan uzun surdu bu kanama ve son gunlerde yıne yogunlastı.. (burada acaba olmam gereken adetımle mı bırlestı dıye dusunuyorum ) cunku ekimin 6sı 7si gibi bitti bu kanama.. sonrasında kanama falan yok... beklıyorum beklıyorum ne gelen var ne giden.. ben de idrar testi yaptım 20 ekimde, negatif çıktı, 23ekimde kan testi yaptırdım o da negatif..

E geldik Kasımaaa.. :(( Şimdi sonuç kesin negatif mi sizce, buna emin olabilir miyim? Göğüslerimde şişkinlik var ve ara ara rahımde batmalar oluyor. adet olmadan bıkac gun once olurdu boyle.. Acaba adet olamadığımdan mı oluyorki böyle :/

Norlevo kullanımı sonucu adetlerinizde düzensizlik yaşamanız gayet normal;üstelik bu durum bir kaç ay sürebilir endişelenecek bir durum yoktur merak etmeyin.Ben de kullandım ve oradan biliyorum çok düzensizlik yaşamıştım.Eğer ilacı zamanında aldıysanız hamile kalmanız imkansıza yakın.

Norlevo kullanımı sonucu adetlerinizde düzensizlik yaşamanız gayet normal;üstelik bu durum bir kaç ay sürebilir endişelenecek bir durum yoktur merak etmeyin.Ben de kullandım ve oradan biliyorum çok düzensizlik yaşamıştım.Eğer ilacı zamanında aldıysanız hamile kalmanız imkansıza yakın.

ilacı zamanında aldım o acıdan sorun yok ama bır ılac yuzunden su durumu yasıyor olmak cok can sıkıcı.. :/ Umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer. . Çok tesekkur ederim ://

yıne de paylasmak ısterım; dün yanı 5 ekımde adetımı oldum ıcım rahatladı , yoksa artık şişe şie patlayacaktım :D ayrıca buradan su sonucu da cıkardım son adetımı 5eylulde olmustum daha snra norlevo kanamam baslamıs ve 2 hafta surmustu orada sonlara dgru bı yogunluk ysamıstım demekkı normal adetımle bırlesmıs.. neyse gecmıs olsun :) daha da norlevo kullanmam. :)

norlevo bazı kişilerde ciddi yan etkiler gösterebiliyor..bende bu ay kullanmak zorunda kaldım her türlü yan etkisini göze alarak..hamile kalmak benim için daha kötü olacaktı..neyse ki ilacı zamanında aldım ve hamile kalmadım..bende ciddi yanetkileri olmadı 2-3 gün bas agrısı bu ilaç birazda depresyona sokuyor insanı ama adet olunca geçiyor..:)).inşallah bir daha kullanmak zorunda kalmam..

yıne de paylasmak ısterım; dün yanı 5 ekımde adetımı oldum ıcım rahatladı , yoksa artık şişe şie patlayacaktım :D ayrıca buradan su sonucu da cıkardım son adetımı 5eylulde olmustum daha snra norlevo kanamam baslamıs ve 2 hafta surmustu orada sonlara dgru bı yogunluk ysamıstım demekkı normal adetımle bırlesmıs.. neyse gecmıs olsun :) daha da norlevo kullanmam. :)

E hadi geçmiş olsun o zaman:)

Son düzenleme:
Back