Adam 62 yaşındaAnalar ne evlatlar doğuruyor
Tipine önem vermemişler.Aceleye geldiyse demek ki Adam 62 yaşında
Doğuran çoktan doğurmuş, ama tip malzemesinden sakınmış yav
One sap sarı
(İşte buradan %100 Türk kafası olduğum ortaya çıkıyor, adamın yaptığı ile değil, dış görünüşüne takılmak)
Bu arada problemden bişey anlamadım
Yalnız adama bakınca, biz Türk kadınının tezini çürüten bir özelliği var, hani Türk anneleri ye yavrum, zekan açılsın, aman bu yemiyor ondan salak tezini çürütmüşTipine önem vermemişler.Aceleye geldiyse demek ki 
Sorudan bende birşey anlamadım zira anlasaydık bu haberde biz olurduk
Allahtan benim kız diyet yapıyor.Yalnız adama bakınca, biz Türk kadınının tezini çürüten bir özelliği var, hani Türk anneleri ye yavrum, zekan açılsın, aman bu yemiyor ondan salak tezini çürütmüş
Ne biçim zayıf.. Görüldüğü üzere Türk anneleri ve anne adayları, işkembe düşkünü tembel evlattansa, böyle kuru kapçık dediğimiz türde zeki evlatlarımız olsun inşallah
(Verilmek istenen kamu spotu, çocuklara tıkıştırıp durmayın, zekalarına bir faydası yok görüldüğü üzere)
Ana fikir 5. mesajda .. Yani olayın tip değil zeka olduğu..adam size göre sarı ve zayıf bana göre kıskanılacak bir tip.
Ama olay ütüyü yapmakla kalmıyor, kendi kendine katlama yapacak bir şeyde lazımOkey, projeyi hazırlayıp gider listesini eke koyuyorum canım, önce prototip üretmem gerek takdir edersinki, sonra seri üretime geçer KK'da siftah yaparız :)
Ama olay ütüyü yapmakla kalmıyor, kendi kendine katlama yapacak bir şeyde lazım
Şahsen ütüden yılmam, ütüyü yaparken o katlama faslına uyuz oluyorum.. Eminim bir sürü kişide böyle düşünüyordur
Sen katlayıcıyı da yap, biz kendimiz yerine yerleştiririz ütülenip, katlanmış eşyaları
O kadarcıkta hareket edelim
Evet eveettO zaman ben robot yapayım, caponlar yapıyor ama bir türlü seri üretip satamadılar. Yok onu yapıyo, yok bunu yapıyo ee hani nerede bu robotlar.
Buda bana düştü demekki, tarihe ev robot hizmetçisi yapıp geçmek varmış kısmette.
Sonrada her işi robot yapıyo Zeymur döt döbet sahibi olduk, bizi oturduğumuz yerden zayıflatan bişey yap derseniz yapmam, hıhh.
Eli deymişken sırtımızıda kaşısınEvet eveett
Şimdi sen bir de kabin yap, biz içine girelim, 10 dakika sonra kaç beden istiyorsak incelmiş olarak çıkalım
Hatta o kabinde beklerken boş durmasın, saçlarımızı yıkasın, fönlesin
Evet eveett
Şimdi sen bir de kabin yap, biz içine girelim, 10 dakika sonra kaç beden istiyorsak incelmiş olarak çıkalım
Hatta o kabinde beklerken boş durmasın, saçlarımızı yıkasın, fönlesin
Sorun şu ki, bunların hepsi aynı yerde olamıyor işteO zaman seni kuaförle bi saunaya sokayım, sen zayıflarken kuaförde saçını yıkasın fönlesin.
Bu işini görür sanırım
Sorun şu ki, bunların hepsi aynı yerde olamıyor işte
Oldu, öldürdün beni, kurtuldun hadiKafanı fanusa sokarız.
Oldu, öldürdün beni, kurtuldun hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?