Merhaba, bu sitede çikolata kistiyle ilgili her yazıyı okuyan bazen umutlanan fakat kendimde olumlu bir şey göremediğimden üzülen biriyim benimde senin gibi sol tarafımda 3,5 cmlik bir çikolata kisti var tesadüfi olarak öğrendim midemden rahatsızdım ultrasonda çıktı 3 yıla yaklaştı öğreneli çok doktora gittim bulunduğum yerdeki en iyi hocalara genel olarak ameliyat önermediler çünkü sana denildiği gibi yenileneceğini ameliyat olmanın gerek olmadığını ve istersem bebek için uğraşmamı hamile kalabileceğimi söylediler ama üç yıldır bebek olmadı neler denemedimki tüm ot çöp kür neler duyduysam olmadı her işte bir hayır vardır diyorum senin 3,5 cmmi yoksa 7,5 mu hangisi 7,5 sa boyutu büyük gibi geldi bilemiyorum üçüncü bir doktora danış derim evlenincede çocuk için çabala derim ben benimki bir kere aspire edildi yani içi boşaltıldı bir ay sonra gittiğimde tekrar yerli yerinde duruyordu çok lanet bir kist ama bu şekilde gebe kalabilen bir kısımda var ne mutlu onlara ben sağlık istiyorum artık gerisi boş doktorlara gitmekten sıkıldım ama onlarsızda olmuyor sana çok geçmiş olsun arkadaşım kib