How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Tüm çabalar bebek için...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jylonna

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
94
12
298
Herkese merhaba,:KK9:

21 Şubat 2019'da açtığım konuyu biraz farklı bir şekilde hortlatmak istedim.
Konuyu incelerseniz ilk gönderide benim özetimi bulabilirsiniz.

O günden itibaren bebek için bir girişimde bulunmadık fakat tamda bu zamanda artık ciddi ciddi düşünmeye karar verdik.
Bu pandemi döneminde hastaneye gitmenin çok riskli olduğunu düşündüğüm için bu dönemi kendimi iyileştirme/hazırlama dönemi olarak geçirmeyi planlıyorum fakat konuyu okuduysanız zaten az bir zamanım kalmıştı ve ben bu seneki rutin kontrolüme bile gidemedim.Kısacası ne kadar zamanım var,yumurta durumum ne durumda bilmiyorum.

Tüm bunları düşünürken forumu dolaştım ve bir çok kür/tavsiye konusunun ayrı ayrı başlıklarda açıldığını hatta kimisinin çok eski tarihlerde ileri sayfalarda kaldığını görünce bu konuyu açmaya karar verdim.

Benim gibi bebek düşünen belki yaştan,belki sağlık sorunları nedeniyle yardıma ihtiyacı olanlara yaşadığınız sorunu uyguladığınız kür/tedavi/tavsiyeleri ve ne sonuç aldığınızı paylaşmaya ne dersiniz?:KK68:

Sizden ricam lütfen yaşadığınız sorunu,uyguladığınız çözümü ve sonucunu yazmanız.

En önemlisi lütfen ilaç ismi paylaşmamanız:KK20: çünkü bebek isteği insanları çaresiz bırakıp yanlış bir ilacı kullanmaya yöneltip daha da kötü sonuçlara sebep olabilir ve herkesin ilacı kendi sağlık durumu içindir.

Hepinizin gönlüne göre olsun,sağlıcakla kalın:KK25:

Yumurta çatlatma iğnesi filan denendi mi?

Hayır kan testim bile yapılmadı,doktorum görerek söyledi yumurta sayısını:110::KK48:
Amh testsiz yumurta mı sayılıyomuş? 🤦🏻‍♀️ Pandemiden sonra iyi bir doktora gidin. Tahlillerinizi yaptırın eşinizle beraber. Düzeltilmesi gereken bir durum varsa düzeltirsiniz öncelikle. Homon testleri de çok önemli bu durumda. Reglin 2. ya da 3.günü mutlaka yaptırın.

Amh testsiz yumurta mı sayılıyomuş? 🤦🏻‍♀️ Pandemiden sonra iyi bir doktora gidin. Tahlillerinizi yaptırın eşinizle beraber. Düzeltilmesi gereken bir durum varsa düzeltirsiniz öncelikle. Homon testleri de çok önemli bu durumda. Reglin 2. ya da 3.günü mutlaka yaptırın.
Pandemiden sonra...:110: O zamana kadar eğer doğruysa dediği yumurta falan kalmazsa...:KK64:belirli bir zaman olmadığı için,o zamana kadar hastaneye gitmeden bir şeyler yapmak istiyorum elimden geldiğince.Bu regl döneminde çörek otu bal tarçına başlayacağım mesela.Gonamax da alsam mı ya da daha faydalı bir vitamin desteği vs var mı bilmiyorum:silah:

Bal çörek otu tarçın ben yaptım bu ay. Faydasıı gören çok olmuş ama bende ara kanama yaptı korktum bilmiyorum fayda edecek mi? Yumurta bitmez herhalde o kadar kolay menepoz belirtileriniz filan var mı ki?

Bal çörek otu tarçın ben yaptım bu ay. Faydasıı gören çok olmuş ama bende ara kanama yaptı korktum bilmiyorum fayda edecek mi? Yumurta bitmez herhalde o kadar kolay menepoz belirtileriniz filan var mı ki?

Ben senelerdir doğum kontrol ilacı kullanıyorum.Bu nedenle regl dönemlerim normal ve düzenli.Bir sorunum yok diye düşünüyorum açıkçası.

Pandemiden sonra...:110: O zamana kadar eğer doğruysa dediği yumurta falan kalmazsa...:KK64:belirli bir zaman olmadığı için,o zamana kadar hastaneye gitmeden bir şeyler yapmak istiyorum elimden geldiğince.Bu regl döneminde çörek otu bal tarçına başlayacağım mesela.Gonamax da alsam mı ya da daha faydalı bir vitamin desteği vs var mı bilmiyorum:silah:
Forumlarda birisi yumurta iyileştirme ya da sayısını artırmaya yönelik olarak maxijuno diye bir vitanin önermişti bana. Adet başlayınca başlanıyormuş. İstersrniz bir inceleyin.

sizde de mi benim gibi bir sorun var?
Ben tahlil yaptırdım hiçbir sorunum yok. 5 6 aydır deniyoruz olmadı şimdilik. İlaç vb tedavi uygukamadık. Regl olursam alıp takviye olsun diye başlamayı düşünüyorum.

Back