• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tüm başlıkları okudum ama lütfen biri buraya baksın , yardım :( Lütfeeen.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

AssLi

dReameR~
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
21
0
86
29
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Sorunum bariz. Ben 15 yaşındayım ve son 2 aya kadar saçlarım günde 1-2 telden fazla dökülmüyodu. Ağustosun sonlarına doğru bir başladılar dökülmeye nerdeyse yarısı gitti. Her banyo sonrası 150 tel saçım dökülüyo nerdeyse ve elimi her saçıma değdirip çektiğimde 20 tel geliyo. Ve saç diplerim dökülmeye başladığından beri çok kaşınıyo sanki böyle ben çekince dökülüyo sadece saçlarım. Sağlam saçımı çekince dökülüyo..

Daha 15 yaşındayım ve saçlarım en değerli şeylerim. Bioblası kullandım 2 katına çıkardı. Gerçekten kesin olarak önerisi olan var mı.. :( :43: :43: :43: ağlamaktan şiştiim :50: :43:

Oy güzel kız:)kabuklanma varmı kaşıntı ile beraber?Bende saç dibimde egzama bar kaşınıyor ama o bölgede dökülme yok.Bir dr buna teşhis koyabilir sanırım:):34:

gecmis olsun canim sac dokulmesi genelde ciltle alakalidir bence bi cilt doktoruna gorun canim,her duydugun seyi saclarina uygulama daha kotu olabilir bence hemen doktora gorun,kardesimdede olmustu,seninki gibi doktor vitamin verdi canim 1 hafta sonra faydasini gordu.vitamin eksikligide olabilir ;)Allah yardimcin olsun.

gecmis olsun canim sac dokulmesi genelde ciltle alakalidir bence bi cilt doktoruna gorun canim,her duydugun seyi saclarina uygulama daha kotu olabilir bence hemen doktora gorun,kardesimdede olmustu,seninki gibi doktor vitamin verdi canim 1 hafta sonra faydasini gordu.vitamin eksikligide olabilir ;)Allah yardimcin olsun.

kesinlikle dermatologa git canım, forum sayfalarında şunu kullandım kesin çözüm diye yazanların hepsi üçkağıtçı satıcılar. hekim arkadaş sana uygun tedaviyi söyleyecektir. geçmiş olsun.

Ya evet azıcık kabuklanmada var. Çok korkuyorum hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok sağlıklı ve gürdü saçlarım :( şimdi korkudan inanın 1 aydır saçlarımı taramıyorum. Çok sağolun öneriler için bencede bir cilt doktoru ve dermatolağa görünmem lazım.. :43:

hepinize :54:

kızlar saçlarınızda seboreik dermatit başlangıcı var ACİLL gidin ve dermotoloğa görünün yoksa bütün saçlarınız elinizde kalır ayrısıca,clear for men blue mavi top olanı veya naneli fresh şampuanları kullanacaksınız,saçlarını her gün yıkayın,yağlanınca o kaşıntı devam eder. benim o kaşıntıdan bütün saçlarım döküldü koptular çektikçe dermotoloğa gittim tekrar çıktı üzülmeyin tekrar çıkar stresten uzak durun arkadaşlar acil şifalar diliyorum

BUNUN DIŞINDA EK BESİN TAKVİYESİ VİTAMİN VERCEKTİR HEPSİ TEKRAR ÇIKACAKTIR.

Son düzenleme:
Back