Kızlar merhaba. Bende bacak için liposuction olmayı düşünüyordum. Bacaklarım ergenlikten beri kalındır,36 bedenken bile kalındı. Dr uma bunu söyleyince beni kalp damar cerrahına yönlendirdi. Gözle görünür varisim hiç olmadığı için ödem değildir ama genede gideyim dedim. Meğer ergenlikten beri gelişen derin venöz yetmezlik varmış,kirli kan toplar damardan kaçıyormuş ve bu nedenlede bacaklarım şişiyormuş.iyikide bu s3kilde lipo yaptırmamışsın,yoksa ödemlerle aylarca ugrasirdin dedi. Yakında ameliyat olacağım.ameliyattan sonra bacaklarında ciddi incelme olacak bir kaç içinde belki lipo ya gerek bile duymayacaksın, yaptirsanda uzun süre ödem sorunu ile uğraşmayacaksın dedi.
Estetik dr umi tebrik etti,çok az estetik dr u bunu dikkate alır, bana bir çok hasta geliyor,lipo yaptırmış aylar olmuş hala ödem sorunu var,bacaklar fil bacağı gibi şişmiş durumda,öyle mudahele çok daha zor oluyor dedi. Demem o ki lipo yaptırmayı düşünen arkadaşlar gözle görünür varisim yok diye düşünmeyin,lipo öncesi bir kontrole gidin.