Tüm bacak liposuction

Yorumları okuyunca çok şaşırdım ben de diz basen ve bacak içinden klasik lipo yaptırdım aşırı morluk ve ağrı oldu fakat hiç ödem olmadı ayıldığımda hemen kendimi kontrol ettim sonuç mükemmeldi incecik fakat mosmor morluklar 10-15 gün içinde geçti zaten hassas bir cildim var bacak bacak üstüne atsam dizim kızarır o derece :)

Canım nerde hangi dr yaptırdın acaba

teoman doğan'ın fiyatları ve doktorluğu nasıl acaba? :)
Ben 4-5 sene önce ameliyat oldum ve burun lipo ikisi için para verdim sadece lipo için ne kadar istiyor bilmiyorum ozaman burun ve 4 bölge lipo için 14 bin vermiştim. Teoman bey klasik lipo yapmıştı bana ama şimdiki aklım olsa lazer lipo isterdim çünkü sağ bacağımın iç kısmında biraz dalgalanma oldu

Canim lazer lipo hakkinda edindigin bilgileri aktarabilirmisin? Ben bir doktor la gorustum hangi yontemin kullanilacaginin bir onemi olmadigini belirtti. Kendisi klasik lipo yu tercih etdigini belirtti bana. Soyleki lazer lipo yapildiginda ve cok bir sekilde yag ‘eritildigi’ icin bunun vucuttadaki dengeyi bozabilecegini beyan etdi. Vaser lipo da var tabi.. ne yapmaliyim bilmiyorum suan.

Ben karindan diz kapaklarina kadar olmayi dusunuyorum.. bu aci vs gozununde tutulursa gercekci bir karar olurmu sence? Sen bacaklarini yaptirmissin klasikle; kanullerin girdigi yerlerde izler kaldimi? Gitdigse ne kadar sure sonra gitdi.

O zaman yasadiklarini anlatabilirmisin luften? Cok az kisi lipo dan sonra olanlari yaziyor. Hastalarin yorumu netten bulduklarimizdan daha onemli bizler icin .

Saygilarla

Merhaba ayak bileklerinizdeki morluklar ne zaman geçti, ve incelme oldu mu, bende ayak bileklerimden liposuction olucam. Cvp yazarsaniz çok sevinirim.. Sevgiler :)

Merhaba bu hastalık için nasıl bi ameliyat oldunuz

Merhabalar. Ben de tüm bacak lazer liposakşın (laser liposuction) yaptırdım 19 haziranda. Bugün 5.günüm. Boyum 165 kilom 54.5 idi. Ama üst tarafım bir deri bir kemik ama kalça bacaklar basen baldır maşşşşşallahtı.. yani incecik belime ve üst bedenime göre. Günlerdir çok ağrım var. Ben bir de 315 cc silikon taktırdım memelere. Dümdüz yatmam gerekiyor ve ailenizden birisinin yardımı da gerekiyor. Bu arada hazır ameliyata girmişken bişektomi de yaptırdım. Ödem azaltmak için sanırım sadece bol su hareket ve ödem atıcı bitki çayları gerekiyor. Bu arada mevsim itibarıyla biraz sıcak olduğu için bacaklarımda bi ateş de hissediyorum. Acaba buz koymalı mıyım. Ya da bi önerisi olan var mı? Ameliyata girmeden önceki halimi ekliyorum buraya. 2 ay sonra güncelleme yaparım.

Tekrar merhaba tüm bacak liposuction sonrası 11. günüm. Ağrılarım biraz azaldı ama iki gündür alt bacak arkası baldır dediğimiz bölgedeki kaslarım yürürken kramp girmiş gibi acıyor. Yani sürekli bi kramp varmış gibi o kaslar komple ağrıyor yürürken. Yeni bir şey bu ilk günlerde yoktu. Acaba ne yapmalıyım daha çok hareket mi daha çok dinlenme mi tavsiye edersiniz? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

merhaba şuan nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…