Bayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüm bacak liposuction
- Konu Sahibi vishne80
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
ben bi kaç sene önce yaptırdım ama benim diz üztünü ve basenleri aldırdım komple olmadım.o zaman yürürken morluk ve ağrılarım olmuştu yarım şort şeklinde korse vermişti doktor bide ağrı kesisi tabi 15 günden sonra yürüş spor yapıcaksın demişti.ilk iki ay bendede ödem olmuştu bacaklarda bol su iç hareket etmeye çalış ödem söktürücü bitki çayları kullan derim.kiraz sapı kaynatıp iç maydonoz suyu geçmiş olsunBayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
Çok teşekkürler, benimki biraz ileri boyuttaymış, umarım onlardan da fayda alırım..ben bi kaç sene önce yaptırdım ama benim diz üztünü ve basenleri aldırdım komple olmadım.o zaman yürürken morluk ve ağrılarım olmuştu yarım şort şeklinde korse vermişti doktor bide ağrı kesisi tabi 15 günden sonra yürüş spor yapıcaksın demişti.ilk iki ay bendede ödem olmuştu bacaklarda bol su iç hareket etmeye çalış ödem söktürücü bitki çayları kullan derim.kiraz sapı kaynatıp iç maydonoz suyu geçmiş olsun
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
merhaba sonunda forumda tüm bacak olan birini buldumBayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
gelişmeleri yazar mısınız
- 26 Ekim 2015
- 42
- 10
- 1
- 39
bende alt bacak düşünüyorum dr Ahmet karacalar ı duyan var mı kim yaptı nasıl bir süreç memnun muısunuz son durumuz nedirBayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
- 31 Mayıs 2016
- 32
- 18
- 3
- 47
ben bi kaç sene önce yaptırdım ama benim diz üztünü ve basenleri aldırdım komple olmadım.o zaman yürürken morluk ve ağrılarım olmuştu yarım şort şeklinde korse vermişti doktor bide ağrı kesisi tabi 15 günden sonra yürüş spor yapıcaksın demişti.ilk iki ay bendede ödem olmuştu bacaklarda bol su iç hareket etmeye çalış ödem söktürücü bitki çayları kullan derim.kiraz sapı kaynatıp iç maydonoz suyu geçmiş olsun
merhaba sonunda forumda tüm bacak olan birini buldum
gelişmeleri yazar mısınız
bende alt bacak düşünüyorum dr Ahmet karacalar ı duyan var mı kim yaptı nasıl bir süreç memnun muısunuz son durumuz nedir
- 31 Mayıs 2016
- 32
- 18
- 3
- 47
ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı.estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum. ucret 2500 eur
- 18 Mayıs 2016
- 98
- 17
- 18
- 35
Merhaba bende 6 gun once yaptirdim tum bacak ve sizde zaman cok gecmis nasil oldu bilekleriniz cvplarsaniz cok mutlu olcam cok ödem var bendeBayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
- 26 Nisan 2017
- 2
- 1
- 86
- 36
MerhabaMerhaba bende 6 gun once yaptirdim tum bacak ve sizde zaman cok gecmis nasil oldu bilekleriniz cvplarsaniz cok mutlu olcam cok ödem var bende
Ödemleriniz ne durumda acaba
Kızlar merhaba. Bende bacak için liposuction olmayı düşünüyordum. Bacaklarım ergenlikten beri kalındır,36 bedenken bile kalındı. Dr uma bunu söyleyince beni kalp damar cerrahına yönlendirdi. Gözle görünür varisim hiç olmadığı için ödem değildir ama genede gideyim dedim. Meğer ergenlikten beri gelişen derin venöz yetmezlik varmış,kirli kan toplar damardan kaçıyormuş ve bu nedenlede bacaklarım şişiyormuş.iyikide bu s3kilde lipo yaptırmamışsın,yoksa ödemlerle aylarca ugrasirdin dedi. Yakında ameliyat olacağım.ameliyattan sonra bacaklarında ciddi incelme olacak bir kaç içinde belki lipo ya gerek bile duymayacaksın, yaptirsanda uzun süre ödem sorunu ile uğraşmayacaksın dedi. Estetik dr umi tebrik etti,çok az estetik dr u bunu dikkate alır, bana bir çok hasta geliyor,lipo yaptırmış aylar olmuş hala ödem sorunu var,bacaklar fil bacağı gibi şişmiş durumda,öyle mudahele çok daha zor oluyor dedi. Demem o ki lipo yaptırmayı düşünen arkadaşlar gözle görünür varisim yok diye düşünmeyin,lipo öncesi bir kontrole gidin.Merhaba
Ödemleriniz ne durumda acaba
Kızlar merhaba. Bende bacak için liposuction olmayı düşünüyordum. Bacaklarım ergenlikten beri kalındır,36 bedenken bile kalındı. Dr uma bunu söyleyince beni kalp damar cerrahına yönlendirdi. Gözle görünür varisim hiç olmadığı için ödem değildir ama genede gideyim dedim. Meğer ergenlikten beri gelişen derin venöz yetmezlik varmış,kirli kan toplar damardan kaçıyormuş ve bu nedenlede bacaklarım şişiyormuş.iyikide bu s3kilde lipo yaptırmamışsın,yoksa ödemlerle aylarca ugrasirdin dedi. Yakında ameliyat olacağım.ameliyattan sonra bacaklarında ciddi incelme olacak bir kaç içinde belki lipo ya gerek bile duymayacaksın, yaptirsanda uzun süre ödem sorunu ile uğraşmayacaksın dedi. Estetik dr umi tebrik etti,çok az estetik dr u bunu dikkate alır, bana bir çok hasta geliyor,lipo yaptırmış aylar olmuş hala ödem sorunu var,bacaklar fil bacağı gibi şişmiş durumda,öyle mudahele çok daha zor oluyor dedi. Demem o ki lipo yaptırmayı düşünen arkadaşlar gözle görünür varisim yok diye düşünmeyin,lipo öncesi bir kontrole gidin.
Allah razı olsun şunu yazdın ya! Ben de varis de var gözle görülür. Acaba o yüzden mi bacaklarım kalın ya? Ki lipoda oldum ama incelmedi. Çk sağ ol arkadaşım. Gidicem bir kalp damara.
Bayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
Canım merhaba... Çooook geç gördüm yazdığını. Ben de olmuştum tüm bacak lipo. 6 aydan önce alt bacaklar ve bilekler incelmiyor. Üst bacaklar bile incelmiyor :) Ne durumdasın şimdi?
Suan ne durumdadinz, sisliklerin inmesi ne kadar zaman aldiBayanlar selam! Ben bi hafta önce tüm bacağıma liposuction yaptırdım, ayak bilekleri ve alt bacak arkaları(baldırlar) dahil. 2 gece hastanede kaldım, yürümem sıkıntılı ama en önemli sıkıntı ödem! Bacakların alt kısmına lipo yaptırmış olan var mı? Allah rızası için bana bir yardım edin bu ödem ne zamana geçiyor. Yabancı forumlarda aylarca ve hatta seneden bahsedilmiş. Doktorum da aylar diyor ama yaşamış birileri varsa bi desin bana, bacaklarım patlayacak gibi
Birde yas ogrenebilrmiyimSuan ne durumdadinz, sisliklerin inmesi ne kadar zaman aldi
Suan ne durumdasin. Yaptirali bi kac yil olmys. Memnunmusunuz dutumunuzdanben bi kaç sene önce yaptırdım ama benim diz üztünü ve basenleri aldırdım komple olmadım.o zaman yürürken morluk ve ağrılarım olmuştu yarım şort şeklinde korse vermişti doktor bide ağrı kesisi tabi 15 günden sonra yürüş spor yapıcaksın demişti.ilk iki ay bendede ödem olmuştu bacaklarda bol su iç hareket etmeye çalış ödem söktürücü bitki çayları kullan derim.kiraz sapı kaynatıp iç maydonoz suyu geçmiş olsun
arkadaşlar selam. ben de geçen hafta üst bacak ve popo için liposuction yaptırdım. size korsenizi sormak istiyorum. hangi marka? dr. un verdiği korse çok pahalı. 350 tl idi. dışarda aynı marka ve modeli araştırdım. maksimum 150 civarı. şimdi mesele şu ki, korse sanırım bir haftaya kadar bol gelir. yenisini yani bir beden küçüğünü almam lazım. şu an kullandığım çok kullanışlı ama önden kopçalı olduğu için göbek var gibi görünüyor. malum yaz. kıyafetlerden belli olmasını istemiyorum. farklı markalarda yandan fermuarlıları var ama bu markada yok. variteks benimki. sizin korseler nasıl? memnun musunuz? fermuarlı modeli kullanan var mı aranızda?
Benimki marenagrup yazıyodu, dışarda satiliyomu bilmiyorum. Ama çok güzeldi, vücuda iyi oturuyodu ödemler indikten.sonrada iyiydi. Fakat benimkide önden kapatmalıydıarkadaşlar selam. ben de geçen hafta üst bacak ve popo için liposuction yaptırdım. size korsenizi sormak istiyorum. hangi marka? dr. un verdiği korse çok pahalı. 350 tl idi. dışarda aynı marka ve modeli araştırdım. maksimum 150 civarı. şimdi mesele şu ki, korse sanırım bir haftaya kadar bol gelir. yenisini yani bir beden küçüğünü almam lazım. şu an kullandığım çok kullanışlı ama önden kopçalı olduğu için göbek var gibi görünüyor. malum yaz. kıyafetlerden belli olmasını istemiyorum. farklı markalarda yandan fermuarlıları var ama bu markada yok. variteks benimki. sizin korseler nasıl? memnun musunuz? fermuarlı modeli kullanan var mı aranızda?
ramazan telaşı bakamadım mesajlara. cevap için teşekkür ederim. artık aynı markanın yine önden kopçalısını sipariş verdim. gerçi dr. um dün 2. korseye gerek yok, dedi. 3 hafta taktırıyorum, dedi. biraz boşuna almış oldum ama olsun ben bi süre daha giyerim korseyi çünkü daha güvende hissediyorum kendimi :)
- 18 Temmuz 2017
- 14
- 2
- 16
- 45