Tüm bacak liposuction ( liposakşın )

macakiziii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
22
3
1
33
Merhaba arkadaşlar sayfada çok konu araştırdım ama hep 2017 2016 da 2020 de yaptırmış arkadaşlar var fakat iyileşmenin sonraki süreci paylasmamislar.
Ben 1 mart 2025 de tüm bacak liposuction + J plazma yaptırdım genetik alt bacağım hep kalındı yaptırıp süreçle ilgili yardımcı olacak arkadaşlar vsrmidir ay ay gelişimlerini anlatacak 5 gün oldu düne kadar üst bacağım inceydi dün inanılmaz şişti sağ ayağım önemli sis ve mosmor süreçle ilgili yaptırıp uzerinden 6 ayı geçen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi
Lasix ödem ve vücuttaki suyu atan bir ilaç vsr bugün onu aldırdım eşime ona da başlayacağım doktoruma sordum zararı olmaz kullanabilirsin dedi
Yeşil çay
Kiraz sapi
Biberiye
Kırk kilit otu
Sinameki
Mate çayı
Kuşburnu çayı
adacayi
Bunları aldim aktaran surekki içiyorum bol su içiyorum demem o ki alt ayak bileğim çok kalın bacağım kalin yani kişiden kişiye değişir tabiki lütfen ama lütfen ameliyatı olmuş arkadaslar
Yardimmmmmmmmm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sayfada çok konu araştırdım ama hep 2017 2016 da 2020 de yaptırmış arkadaşlar var fakat iyileşmenin sonraki süreci paylasmamislar.
Ben 1 mart 2025 de tüm bacak liposuction + J plazma yaptırdım genetik alt bacağım hep kalındı yaptırıp süreçle ilgili yardımcı olacak arkadaşlar vsrmidir ay ay gelişimlerini anlatacak 5 gün oldu düne kadar üst bacağım inceydi dün inanılmaz şişti sağ ayağım önemli sis ve mosmor süreçle ilgili yaptırıp uzerinden 6 ayı geçen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi
Lasix ödem ve vücuttaki suyu atan bir ilaç vsr bugün onu aldırdım eşime ona da başlayacağım doktoruma sordum zararı olmaz kullanabilirsin dedi
Yeşil çay
Kiraz sapi
Biberiye
Kırk kilit otu
Sinameki
Mate çayı
Kuşburnu çayı
adacayi
Bunları aldim aktaran surekki içiyorum bol su içiyorum demem o ki alt ayak bileğim çok kalın bacağım kalin yani kişiden kişiye değişir tabiki lütfen ama lütfen ameliyatı olmuş arkadaslar
Ananasın kabuklarını soyup 2 litreye yakın suda kaynatın sonra ılıtıp tüketebilirsiniz. Ödemleriniz için çok faydalı olur. Bende baya işe yarıyor

Bede liposuction yaptırdım bel bölgeme ilk zamanlar belim ödem lerden dolayı dahada kalınlaştı ananas ödem atmaya birebir iyi geliyor şu an 3.5 ay oldu kum saati gibi belim var ben ananası dilimleyip yiyordum tanı bir ananası 3.4 günde bitiriyordum fazla yemekte gereksiz ilaç niyetine şifa niyetine yemek gerekir geçmiş olsun bu tür ameliyatların tam sonucu 6 ayda belli oluyor sizin daha çok yeni sabır edin süper olacak

Bede liposuction yaptırdım bel bölgeme ilk zamanlar belim ödem lerden dolayı dahada kalınlaştı ananas ödem atmaya birebir iyi geliyor şu an 3.5 ay oldu kum saati gibi belim var ben ananası dilimleyip yiyordum tanı bir ananası 3.4 günde bitiriyordum fazla yemekte gereksiz ilaç niyetine şifa niyetine yemek gerekir geçmiş olsun bu tür ameliyatların tam sonucu 6 ayda belli oluyor sizin daha çok yeni sabır edin süper olacak
Eveeeet çok çok yeni yarın 1 hafta olacak felaket şişliğim başladı inşallah istediğim sonucu alırım yatıp kalkıp dua ediyorum ya 🤲🤲

Başlayacağım ananas a inşallah faydasını görürüm 🤲🤲

Yeşil çay
Kiraz sapi
Biberiye
Kırk kilit otu
Sinameki
Mate çayı
Kuşburnu çayı
adacayi

Yeşil çay
Kiraz sapi
Biberiye
Kırk kilit otu
Sinameki
Mate çayı
Kuşburnu çayı
adacayi
Nasıl oldunuz? 6 Şubat bende tüm bacak oldum ama ben Lipödem hastasıydım. Bende de ödem var ve bu çok normal ama beklediğimden daha az. Ödemi önlemek için bir kaç hap yazdı doktorum ve çorap giyiyorum. Şöyle söyleyeyim çorap olayı olmazsa ameliyat umrumda olmaz, en çok zorlayan beni çorap ama çorap sayesinde de bacaklarım çok şişmiyor. Siz çorap giyiyor musunuz? Ayrıca çok kaliteli olması gerekiyormuş, doktorum kendisi sipariş veriyor ve ısrarla hastaların bu çorabı kullanmasını istiyor. Çorabın tanesi 6500 tl 🤦🏼‍♀️ ve 4 adet almak zorundaydım. Çok zorluyor beni ama ben ne gerekiyorsa yapıyorum, sadece istedikleri gibi 3 lt su içemiyorum 1,5 en fazla, o da hapların sayesinde. Aşağıda bana verildiği hapları paylaşacağım, belki lazım olur size, bana çok güzel ödem attırıyorlar

image.webp
Ananas içeriyor,öğlen tok/1ad.
image.webp
Akşam 22:00 bir saşe/tok
image.webp
Sabah /akşam bir tatlı kaşığı
image.webp
Günde 1 defa/ iki fıs

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 20
image.webp
Öğlen tok/1 ad.
image.webp
Sabah tok/1ad
image.webp
Sabah/akşam yemekten önce 1ad
image.webp
Her akşam 1 iğne deri altına kan sulandırıcı yapıyorum, pıhtılaşmayı önlemek için

Kullandığım çorap
Üst kısmı çok köyü, çok az sıkıyor ama alt kısmı çok iyi, kemiklerime kadar 🤪
Ama üst kısmına faydası olmadığı için benim için iyi çorap değil.👎
image.webp
image.webp

Gece/gündüz Iöyle yastık kullanıyorum, doktor istedi.
Bana 1800 tl sattılar ama internette 1000 tl gördüm.
Ama ödem için güzel yastık, tavsiye ediyorum

image.webp
image.webp

Bugün 6 günüm, gündüz fazla rahatsız etmiyor çünkü hareketliyim ama gece sağ bacak uyku vermiyor, sürekli uyanıyorum acıdan.
Bu durumda kalkıp hareket etmek gerekiyor ve bacak rahatlıyor.
Bunlar çorap yüzünden hepsi ama çorap olmazsa daha fazla ödem olur ve şekil bozulur.
O yüzden çorap şart kızlar.
Yarın hafif ilk duşumu alacağım,sadece üzerinden su geçirebileceğimi söyledi hocam.
Ben buna bile razıyım, çok ihtiyacım var.
image.webp

Bugün 6 günüm, gündüz fazla rahatsız etmiyor çünkü hareketliyim ama gece sağ bacak uyku vermiyor, sürekli uyanıyorum acıdan.
Bu durumda kalkıp hareket etmek gerekiyor ve bacak rahatlıyor.
Bunlar çorap yüzünden hepsi ama çorap olmazsa daha fazla ödem olur ve şekil bozulur.
O yüzden çorap şart kızlar.
Yarın hafif ilk duşumu alacağım,sadece üzerinden su geçirebileceğimi söyledi hocam.
Ben buna bile razıyım, çok ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 3558256
Canımsın ya çok geçmiş olsun benimde taytim bol geliyor aşağı çok kayıyor yarın daralttiricam çorap falan söylemedi doktorum ananası çok önerdiler bu kadar ilaç vermedi bana ayak bilegimde ikişer delik bırakmış pis kan akması icin zaten suyun üstüne akitiyorum yemekteki yağ nasıl suda üste çıkar yemin ederim o şekilde sarımsı bildiğin yağ üçüncü güne bitti zaten o yoğun akıntı şuan üst bacak alt bacak şiş şiş olduğu halde bol geliyor bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanmadım bi ogun ağrıdan oluyorum sandım çok faydası varmış unuttum daha doğrusu aklıma gelince içtim yarim saate o yoğun ağrı gitti bakalım ödemi alabilirsem inşallah bende memnun olucam

Bacaklarım inanılmaz kaşınıyor dün korsemi daralttirdim şuan tam oturuyor bacaklarıma ama aşırı kaşıntı başladı iyileşme süreci mi acaba diyorum 16 gün oldu ameliyat olalı normal mi değil mi bilmiyorum varis çorabı gibi dar oldu şuan yani çok rahatsız etmiyor ama kasinti çok kötü sertlik olan yerler kaşınıyor hep

Canımsın ya çok geçmiş olsun benimde taytim bol geliyor aşağı çok kayıyor yarın daralttiricam çorap falan söylemedi doktorum ananası çok önerdiler bu kadar ilaç vermedi bana ayak bilegimde ikişer delik bırakmış pis kan akması icin zaten suyun üstüne akitiyorum yemekteki yağ nasıl suda üste çıkar yemin ederim o şekilde sarımsı bildiğin yağ üçüncü güne bitti zaten o yoğun akıntı şuan üst bacak alt bacak şiş şiş olduğu halde bol geliyor bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanmadım bi ogun ağrıdan oluyorum sandım çok faydası varmış unuttum daha doğrusu aklıma gelince içtim yarim saate o yoğun ağrı gitti bakalım ödemi alabilirsem inşallah bende memnun olucam
Sağol canım danada çok geçmiş olsun. Benim ilk iki gün biraz kanama vardı, artık yaralarım kabuk bağladı, ödem hala var ve sağ ayağım hissiz. Interesan nedense sadece sağ ayağım rahatsız, sol ayağımda morluklar bile fazla yok. Eklediğim vitaminler güzel aslında, çok pahalıya patlıyor evet ama faydasını göreceğimi düşünüyorum.

Bacaklarım inanılmaz kaşınıyor dün korsemi daralttirdim şuan tam oturuyor bacaklarıma ama aşırı kaşıntı başladı iyileşme süreci mi acaba diyorum 16 gün oldu ameliyat olalı normal mi değil mi bilmiyorum varis çorabı gibi dar oldu şuan yani çok rahatsız etmiyor ama kasinti çok kötü sertlik olan yerler kaşınıyor hep
Sadece tek çorap mı var sende? Değiştirmen lazım canım, daha küçük beden alman gerekiyor. Hem şekil korur, hem derinin yapışması gerekiyor bana denildi. Beni eskisi gibi rahatsız etmiyor çorap, daha küçük numaraya geçmeyi düşünüyorum, çok emek veriyorum, çok para harcadım, bu kadar acı çektim, hepsinin karşılığını almak istiyorum. Bu arada nasıl daralttın çorabı? Üst kısmı bol olması sinirlerimi bozuyor

Sadece tek çorap mı var sende? Değiştirmen lazım canım, daha küçük beden alman gerekiyor. Hem şekil korur, hem derinin yapışması gerekiyor bana denildi. Beni eskisi gibi rahatsız etmiyor çorap, daha küçük numaraya geçmeyi düşünüyorum, çok emek veriyorum, çok para harcadım, bu kadar acı çektim, hepsinin karşılığını almak istiyorum. Bu arada nasıl daralttın çorabı? Üst kısmı bol olması sinirlerimi bozuyor
Valla canım terzide dikişler dışarıda kalacak şekilde daralttirdim birde overlok çektirdim nolur nolmaz diye alıştı ilk bi kac gün zindan geçti ama baya alıştım günde aralıklı bir iki saat dinlendiriyorum tayti çıkarıp geri giyiyorum

Bendeki çorap değil tayt belden ayak bileğine kadar

Back
X