o adamın eline sağlık . onu da gördüm . keşke diğerleri de hakettiği cezayı alsa . o çocuklar ailelerinin bitanesiyken çığlıkları bile acitmiyor karşısındaki kadını ... bendr bakıcı mağduruyum . hatırlamıyorum ama gördükçe canım yanıyor .bir bakıcı videosu izlemiştim çocuga yemek yedirirken vuruyordu hatta onunla da yetinmeyip üzerine basıyordu
çocugun babası görüntüyü izledikten sonra kadını felç edinceye kadar dövmüş ellerine saglık demiştim adamın
ya bu işi gerçekten seven insanlar yapsa ne kadar güzel olur degil mi ? sadece para için degil . bebek seven onlarla eglenebilen insanlar .. bi anneanne yada babaanne en fazla kızar . düşmana girişir gibi defalarca tokatlamak dövmek bambaşka bişey ... kesinlikle dediginiz gibi kamera sistemi olmalıÇok şükür annem bakıyo içim rahat.Ama herkesin yakınında bakabilecek birileri olmuyor malesef mecbur kalıyorlar.Gözümüzden sakınıyoruz evlatlarımızı kötülük etmek zarar vermek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin inşallah.Ve evet bencede kamera sistemi çok önemli.Gizli ya da açık hiç farketmez.Bakıcı kamerayı bildiğinde de yine düzgün temkinli davranmak durumunda kalıyor zaten.