Tüm Annelere ...

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
Henüz anne değilim . Hatta evli dahi değilim . Ama internette tesadüf eseri karşılaştığım bir video beni günlerdir uyutmuyor . Minicik masum bir bebeğin bakıcı tarafından acımasızca dovulmesi . ve malesef ki bakıcıya verilen cezayı araştırırken bunun gibi bir sürü vaka gördüm . o kadar güzeller ki nasıl ağlıyorlar nasıl sevgiye muhtaçlar ... sizden tek ricam çalışan bayanlar biliyorum bircogunuz bebeginizi asla birakmak istemezseniz para kariyer herkesi bi şekilde mecbur bırakıyor . ama ne olursunuz evinize bi kamera taktirin yada imkaniniz yoksa ani baskınlar duzenleyin . lütfen lütfen hanimlar tedbirinizi alalim bu bile bir nebze iyi hissettirecek . benim derdim de bu . okudugunuz için teşekkür ederim .

Valla kariyer için çocuğumu dünyanın en iyi bakıcısı bile olsa bırakmam.
O güzel günler bana ihtiyacı olan kokuma ihtiyacı olan günler çok çabuk geçecek

herkesin görüşü farklı ben kariyer zımbırtısını kenara firlatıp evladına bakan bir anne olarak yaziyorum.

Biraz büyüsün evet,ama ilk çağlar çocuğa yapılan büyük haksızlık bahanesi de ona iyi bir gelecek asla olamaz.onun ihtiyacı olan o an herşeyin marka ve

son model olması değil sevgi ve annesi

Güzel konu,düşüncene sağlık

bir bakıcı videosu izlemiştim çocuga yemek yedirirken vuruyordu hatta onunla da yetinmeyip üzerine basıyordu

çocugun babası görüntüyü izledikten sonra kadını felç edinceye kadar dövmüş ellerine saglık demiştim adamın

Ben de bakiciyi asla tasvip etmiyorim ama soyle dusunuyorim her is yerine bir kres yapilsin kamerali olsun, goruntusu de odalardan gorunsun. Anneler de rahat olsun bebeler de. Hem de anne bebegini emzirmeye gidebilir..
O videoyu da burda gormustum cok aci cok.

keşke imkanlar çok iyi olsa ya da dünya çok güven verici olsada kadınlar çalışmak zorunda kalmasa evlatlar başkalarının elinde büyümese. ama ne çare ki çalışıyoruz. şanslı olanlar babanne anane elinde büyüyor. diğerlerini de allah merhametlilerle karşılaştırsın.

Valla hep bakıcılar tu kaka diyoruz ama ne anneler var öz çocuğunu döven söven işkence yapan

Her alanda iyi inşanlarla karşılaşmak gerekir diyorum herkes iyiler ile karşılaşsın dilerim

Çok şükür annem bakıyo içim rahat.Ama herkesin yakınında bakabilecek birileri olmuyor malesef mecbur kalıyorlar.Gözümüzden sakınıyoruz evlatlarımızı kötülük etmek zarar vermek isteyenlere Rabbim fırsat vermesin inşallah.Ve evet bencede kamera sistemi çok önemli.Gizli ya da açık hiç farketmez.Bakıcı kamerayı bildiğinde de yine düzgün temkinli davranmak durumunda kalıyor zaten.

o adamın eline sağlık . onu da gördüm . keşke diğerleri de hakettiği cezayı alsa . o çocuklar ailelerinin bitanesiyken çığlıkları bile acitmiyor karşısındaki kadını ... bendr bakıcı mağduruyum . hatırlamıyorum ama gördükçe canım yanıyor .

ya bu işi gerçekten seven insanlar yapsa ne kadar güzel olur degil mi ? sadece para için degil . bebek seven onlarla eglenebilen insanlar .. bi anneanne yada babaanne en fazla kızar . düşmana girişir gibi defalarca tokatlamak dövmek bambaşka bişey ... kesinlikle dediginiz gibi kamera sistemi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…