Tülin şimdi ne yapıyor?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
İlk yarışmanın ilgiyle izlenmesinden sonra devamı da geldi: Biz Evleniyoruz.

Bu yarışmanın gözdeleri ise Tülin Koca ile Caner Toygar olduBu yarışmanın gözdeleri ise Tülin Koca ile Caner Toygar oldu
Yarışma bitti Tülin ile Caner evlenemediler ama her ikisi de bu sabun köpüğü şöhretin keyfini sonuna kadar çıkardı. Tülin Koca, çeşitli programlara konuk oldu.. Ancak Tülin Koca'dan gelen son haber Eskişehir'deki köyüne döndüğü yolundaydı.

Ama en çok kendinden söz ettiren Caner Toygar oldu. Bir dönem kısa süren bir dizi serüveni yaşadı...Sabah kuşağında yayınlanan çeşitli programlara katıldı. Kafasında bardak kırmak da dahil bir çok ilginç performans sergiledi ekranlarda.

Bir de albüm çıkardı Caner ama bir türlü beklediği şöhnete kavuşamadı. Son gelen haberlere göre hayatını taksi şoförlüğü yaparak kazanıyordu. Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor

Şimdi neredeler: Tülin basının ilgisinden hızlıca uzaklaştı. Caner halihazırda çeşitli yayınlarda karşımıza çıkmayı sürdürüyor. Bir dönem şarkıcılığa da soyundu, ki bu mesleğini halen icra etmekte.

Kimse iş vermeyince Caner köfteci oldu!
Bir dönem ‘Benimle Evlenir Misin?’ yarışmasıyla ünlenen Caner Toygar, köfteci oldu. Caner, ‘Medyatik olduğum için kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım, biz de bu işi yapıyoruz’ dedi
Dokuz yıl önce katıldığı “Benimle Evlenir misin?” yarışmasıyla tanınan ve bir dönemin medyatik isimlerinin başında gelen Caner Toygar, köftecilik yapmaya başladı. Son olarak bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Caner’in televizyonculukta işler istediği gibi gitmeyince kendisine yeni bir yol çizdiği ortaya çıktı.
Caner, Ataşehir’de bir oto sanayi sitesinin yanında küçük bir köfteci dükkanı açtı. Sunuculuk işini sponsor anlaşmazlığı nedeniyle bıraktığını açıklayan Caner, bir ay önce açtığını söylediği köftecide aynı zamanda tezgahın başına geçerek gelen siparişlerle de bizzat kendisi ilgileniyor.
Caner, neden köfteciliğe başladığını “Medyatik olduğum için kimse bana iş vermiyor. Ne yapalım biz de bu işi yapıyoruz. Ekmek paramızı kazanıyoruz” sözleriyle açıkladı. Bundan sonra televizyonda yer alıp almayacağı sorusuna ise Caner, “Saçma sapan dizi teklifleri geliyor. Son olarak jigolo rolünde oynamamı istediler. Böyle şeyler bana ters geldi ve o yüzden o teklifleri kabul etmedim. Ben böyle de mutluyum” şeklinde konuştu.

Yarışma programlarına katılan insanlara acıyorum aslında. Belli bir zaman reyting malzemesi olarak kullanılıp mendil gibi kenara atılıyorlar. Bunu bile bile hala yarışmalara katılanlara ise hayret ediyorum. İki gün konuşulup unutulacaksın. Nedir bu ekranda görünme sevdası?

şan şohretten eser kalmamış yani.ne beklıyorlardıkı zaten birden uçan yere çakılır

ne merkla izlerdi annem, 9 yil nasil cabuk gecmis. evlenmelerinide cok isterdi, annemin yüzünden bizde izlerdik... bence yenileride izlenir ;-)

5 sene önce falan tülini taksim metrosundan cikarken görmustum esofman takimi vardi ustunde
Balon söhretler hepsi unutulup gidiyor
Kanald de yine boyle bi yarisma baslicakmiş

bi anda gelen sohret bi anda da gider boyle...
ne bekleniyordu, o seviyesiz yarisma sonucunda birer popstar filan mi olacaklardi !!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…