tülin kocatepe hakkında

iremelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
24
1
86
41
İstanbul
arkadaşlar tülin kocatepe hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı...yanıtlarınızı bekliyorumm..herkese hayırlı günler...

merhaba,
benim olumsuz yorum olacak. ben ilk hamileleik aylarımda kendısıne gıdıyordum. cok kalabalık hasta grubu oldugu için ilgisi yetersiz geldi. ve hamilelik sırasında yaşadıgım bazı küçük problemlerımde hıc yardımcı olmaya yanaşmadı kendisi. randevularımıda iptal etmesı benı cok kızdırdı.ve de daha sonra ögrendiğime göre dr hanım doguma kendı gırmıyormuş. ben de bu forum sitesinden başka bir arkadasın yazdıklarından ögrendim.ben hastane politikasınıda begenmedıgım için hem dr hem hastaneyı degiştirdim.

cnm bende hamileliğim basından beri tülin hanıma gidiyordum ii bir dr bilgili sordugun sorulara yanıt veriyo fakat çok sıcak degil gayet resmi birde çok yoğun çok fazla muayne esnasında vakit ayırmıyor,birsey sormak için ulaşmak imkansız nerdeyse cep nosunu vermiyo hastaneyi aradığında hastası var deniliyor yada hiç tel açılmıyor.benim tülin hanımdan vazgecmemdeki en buyuk etken gece doğum olursa kendisinin girmediğini özel muaynanesine gidilirse girebilceğini duymamdı.hayırlı doğumlar

caım benimde olumsuz olucak yorumum..Çok ilgisizdi bebeğimde oluşan birtakım kistleri önemsemedi bile,eğer ilgisizliğinden rahatsız olup ertesi gun başka bir doktora gitmese idim bebeğimin beynindeki kistlerden bi haber olucaktım.Hasta potansiyeli yüksek olduğundan sanırım hastaya ihtiyacım yok tavırlarındaydı yani ister geel ister gelme.. tabi sen bilirsin yinede..
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…