tül ve perdeleri burada toplasak

Tül duruyor ütü istemiyor canım yıkayıp asiyorum hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
krem rengimi beyazmı nerenk tül
sadece tül ve sadece fonun fiyatı en son ne olur cnm alıcıyım gerçekten satarsan eğer düşünürsen diğer tülüde almak iştiyorum eşini yani . bide kaç sene kullandınız acaba eskimi yenimi görmediğim için soruyorum kusura bakma cnm ..

yatak örtüsüde düşünen olursa tam takım elden çıkarmayı düşünüyorum taksta yaparım bnmde perde yatak örtüsü ihityacım var

Eklentiler

• $IMGA0249.jpg
    $IMGA0249.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMGA0248.jpg
    $IMGA0248.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $IMGA0247.jpg
    $IMGA0247.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMGA0246.jpg
    $IMGA0246.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMGA0245.jpg
    $IMGA0245.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $IMGA0244.jpg
    $IMGA0244.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $IMGA0243.jpg
    $IMGA0243.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 125
  • $IMGA0239.jpg
    $IMGA0239.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMGA0241.jpg
    $IMGA0241.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 105
krem rengimi beyazmı nerenk tül
sadece tül ve sadece fonun fiyatı en son ne olur cnm alıcıyım gerçekten satarsan eğer düşünürsen diğer tülüde almak iştiyorum eşini yani . bide kaç sene kullandınız acaba eskimi yenimi görmediğim için soruyorum kusura bakma cnm ..
Krem rengi üzerine altın sarısı. Fon ve tul 90 tl diğer eşini satmam çünkü kendim kullanıyorum:) yeni pırıl pırıl bi problem yapamazsınız kullanıldığı dönemde Stor pek açılmasını için perdeler güneş görmedi içiniz rahat olsun

90 tl olan ne anlamadım bana neden 500 tl dedin fiyat net olarak nedir

Tül ve fonlar 90 tl kargo alıcıya ait. sen indirim isteyince bende dedimki canım fiyat makul yeni perde yaptırsan bu tarz 500 den aşağı tutmaz

yatak örtüsüde düşünen olursa tam takım elden çıkarmayı düşünüyorum taksta yaparım bnmde perde yatak örtüsü ihityacım var
ilk iki perde tül gibi şerit perdemi kurdale perdemi ne diyolar ismini bilmiyorum cnm onlar kırmızı ve koyu lila yere kadar standart oldukça uzunlar sen camına göre kesiyorsun ben kesmeden kullandım tanesi 20 tl olur

beyaz minik çiçekleri olan pullu perde 2 adet onlar 1 sene kullandım petek üstünden az uzun gibiler ayarlanabilir fiyatları tane 20 olur enson yoğun pulları var resimde hiç çıkmadılar malesef

mürdüm rengi fon perdeler mor gibi yere kadar uzunlar iki adet onlarda çifti 50 tl
mürdüme uygun olan mürdüm ve gümüş yaprakları olan tülllerde brillant organze açık krem zemini var petek üstü yine onlarda 50 tl

ben ev taşıdığımdan dolayı kullanamadığım katlamalı tul ve kalın perdelerini ekliyorum parça basına 10 tl diyorum

Eki Görüntüle 1140390 Eki Görüntüle 1140391

ölçüleri : 2 adet katlamalı tul eni : 140 cm boyu :250 cm
2 adet kalın perde eni : 95 cm boyu :280 cm dir.

kalı perdeler kahverengi

tuller ise krem rengi üzerine acık turuncu ve vızon rengi çizgilidir.
canım uzaktan bir görüntüsünü celsen fazla birsey anlayamadım

Fonda tül de satilmistir alanlara hayırlı olsun

Satıldı canım

Back