• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***Tül ve perde ihtiyacı olanlar baksın***

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
398
Merhaba arkadaşlar,

Evimizi alıp taşındık çok şükür.
Daha önce birkaç ay kirada oturmuştuk ve orası için yaptırdığımız perdeler bu eve hem uymadı hem yetmedi.
Yaklaşık bir yıldır bekliyorlar bir köşede. Belki birinin işine yarar diye düşündüm.

Aşağıda ölçüleri yazacağım, birebir uymaz tabi ki ama boydan kısaltma vs yapılıp uydurulabilir belki. 7 parça güneşlik, 7 parça tül vardır. Tüllerden ilk 5'i açık renk çizgili, son 2'si koyu renk çizgilidir. Aylardır valizde durdukları için kırışmışlar ama yıkamadan sonra ütü istemez.Güneşlikler krem rengi, güzel bir satendendir.

İşte ölçüler ve fotoğraflar:
$IMG_1222.jpg $IMG_12233.jpg $IMG_12211.jpg

1- En: 140 cm
Boy: 185 cm

2- En: 140 cm
Boy: 180 cm

3- En: 90 cm
Boy: 260 cm

4- En: 140 cm
Boy: 200 cm

5- En: 140 cm

6- En: 115 cm
Boy: 185 cm

7- En: 90 cm

Biraz önce bir özel mesaj aldım.
Sanırım renk konusu karışık olmuş biraz.

İlk 5 sırada yazdığım ölçüler açık renk, son 2 sırada yazdığım ölçüler koyu renk çizgilidir arkadaşlar...

Perde ve tüller sıfır gibidir arkadaşlar. Ziyan olmasını istemiyorum, birinin işine yarasın istiyorum...

................................................................................. Güncel.........................................................................................

Back