• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tül ve güneşliğim peteğin önünü kapatıyo evim ısınmıyo

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
0
İstanbul
kızlar çatı katında oturuyorum evimin tavanı alçak güneşliğimi ve tülümü
bu yüzden uzun diktirdim kısa güzel durmaz diye,
ancak kış gelince petek arkasına sıkıştırmak zorunda kalıyorum
görüntü kötü oluyo, tül aparatları aldım onlarda tutmadı sizler uzun tüllerinizi napıyosunuz?
bir önerisi olan varmı? evim çatı olduğundan soğuk oluyo peteklerin önüne tül,perde geldimi hiç ısıtmıyo...

Tül aparatlarından kastınız ne bilmiyorum ama şu mıknatıslı olanları kastediyorsanız onlardan bende kullanıyorum ve çok sağlam tutuyor.Benim her odamda var.Eğer bahsettiğiniz onlardansa sayısını az kullanıyorsunuzdur.Ben bir pencereye 3 tane kullanıyorum.Gayet sağlam tutuyor.

Tül aparatlarından kastınız ne bilmiyorum ama şu mıknatıslı olanları kastediyorsanız onlardan bende kullanıyorum ve çok sağlam tutuyor.Benim her odamda var.Eğer bahsettiğiniz onlardansa sayısını az kullanıyorsunuzdur.Ben bir pencereye 3 tane kullanıyorum.Gayet sağlam tutuyor.

mıklatıslı olandan bahsetmedim mandal gibi olanlardan almıştım,mıklatıslı olanları nerden bulabilirim?

bende bu yaz uuzn diktirdim baktım petekleri kapatıyo mıtlatıslı ve taşlı aparattan aldım hem şık duruyo hemde petegi kapatmıyor :51:

bende bu yaz uuzn diktirdim baktım petekleri kapatıyo mıtlatıslı ve taşlı aparattan aldım hem şık duruyo hemde petegi kapatmıyor :51:

canım nerden ve kaça aldın
buarada ismimi değiştirdim artıkumutsuz değilim eşim hep bana gulum derdi çıkarken bende gulum yaptım :16:

canım nerden ve kaça aldın
buarada ismimi değiştirdim artıkumutsuz değilim eşim hep bana gulum derdi çıkarken bende gulum yaptım :16:

biliyorum canım gördüm :)
benimkide yeni evlendiğimizde derdi unuttu gıcık :)
alışveriş çarşımızdan aldım tanesi 5 tl 3 tane yetti bana

Ben de peteklerin arkasına atıyorum....Çok da kötü durmuyor..İçerinin sıcaklığı daha önemli bence.....Eğer misafir gelecekse o zaman tülü kendi haline bırakıyorum , sonra yine peteğin arkasında duruyor......:16::16:

eviniizn soguk olması catı katı ısı yalıtımı gıbı seylerden bence pardelerın petegı kapatması sorun teşkıl etmez o kadar. benımde guneslıklerım ve tullerım uzun peteklerim hep kapalı ama evım ısı yalıtımlı ve 3.kat ara kat olunca askılı atlet duruyoruz canım. bilirim catı katları cok soguk olur

tam peteklerin geldiği kısma perde kıskacı yapabilirsin.
yukarı doğru topla istediğin kadar sonra tuttur kıskaçla.
çok şık duruyor bi yerde görmüştüm..

benim annem de uzun tül diktirmişti yazın ama kış gelince ısınmadığı için bütün tülerini tekrardan petek üzerinde kestirdi...

Ben de peteklerin arkasına atıyorum....Çok da kötü durmuyor..İçerinin sıcaklığı daha önemli bence.....Eğer misafir gelecekse o zaman tülü kendi haline bırakıyorum , sonra yine peteğin arkasında duruyor......:16::16:

benimki kötü duruyo, korniş çok ilerde yapıldı çatı katı olduğundan, pencereler açılması için mecburen,
peteklerde tam duvar dıbınde tül ilerde petek geride, petek arkasında el girecek kadar mesafe bırakmamışlar o yuzden canım

eviniizn soguk olması catı katı ısı yalıtımı gıbı seylerden bence pardelerın petegı kapatması sorun teşkıl etmez o kadar. benımde guneslıklerım ve tullerım uzun peteklerim hep kapalı ama evım ısı yalıtımlı ve 3.kat ara kat olunca askılı atlet duruyoruz canım. bilirim catı katları cok soguk olur

evet haklısınız evim çatı ve yan cepheleri boş çok soğuk oluyo bide tul,güneşlik gelirse hiç ısıtmıyo,:19:maalesef

benim annem de uzun tül diktirmişti yazın ama kış gelince ısınmadığı için bütün tülerini tekrardan petek üzerinde kestirdi...

en mantıklısı oda, kornişle peteğin arası 1metre bile yok 80cm falan çirkin durur diye denemedim.
bu sene mıknatıslı tül mandalıyla idare edicem mecburen oda çok iyi durmadı, seneye nasip olursa inşallah stor tül perde yaptırırım inşallah

ben de aynı problemi yaşıyordum, geçenlerde bir siteye girince bununla karşılaştım. inanın oda ısısı fark ediyor ve perdeyi arkasına aldığı için yukarı is, toz da gitmesini önlüyor. resmini siteden aldım fikir olsun diye ekliyorum, linki de bu: ISIFAN Petek Üstü Yakıt Ekonomisi-Nemlendirici-Temizlik Bitenekadar.com

$adsız.webp

Son düzenleme:
Back
X