canım benim salon perdem düz bir perde ama aralarına ona ne deniyo bilmiyorum ama tutup çekince büzgü verilebilen bir ip parçası diktirdim, 80 cm aralıklarla. istediğim şekli verebiliyorum. hatta suan senin istediğin modelde kullanıyorum. tavsiye ederim. yalnız aklıma gelmiyo o iplerin adı.yukardan aşağıya tülün arkasından dikiyolar önden bakınca belli olmuyo. alttan ipi tutup üzerinden tülü topluyosun yukarıya doğru.şekil alternatifinde bol.perdecilere tarif edersen bilirler, yinede bakınıyım adını bulabilirsem yazarım.şimdiden hayırlı olsun:))
olur canım, tek derdin tülün olsun:))perden tek parçamı kumaşı nasıl?ayrıca o boncukları kendinde yapabilirsin, o kadar para verme yazık, başka yerde değerlendirirsin paranı,takı malzemeleri satan yerlerde çok güzel boncuklar var onlarla kendi zevkine göre bişeyler yaparsın olmazmı:)
bir ay olmuş yaptır*ınmı merak ettim.ben *e *üşünüyorum senin gibi yaptırmak...eğer yaptır*ıysan anlatırmısın ne ka*ar tuttu ve mümkünse resmini eklermisin?
acayip merak ettim..
e canım dükkan actın mı peki dükkan acacağım demişsinde sen daha tasınmadın mı buarada çok oldu ev aldık diyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?