Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tul perdemın seklını nasıl modern yapabılırım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
slm kızlar sızlerden yardım ıstıyorum mumkunse

sımdı bız cok borcumuz olduug ıcın ole havalı perdeler alamadık evımızı halada alacak durumda degılız

ama ben kendı cabamla perdelerımı az malıyette degıstırmek ıstıyorum seklını

boyle sade ama bu cıcekler yerıne pullarla cıcek desenı yapmıslar ole bır perdem var suan ben soyle yaptırmak ıstıyorum sızce mumkun olumru

cok ınce tulum olmaz dıye dusunuyoruz ya sızzzzzz

aynı en son resım gıbı yapmak ıstıyorum sızce mumkun olurmu aksam kendı perdemın resmınıde eklerım

su kenarına takılan boncuklarda amma pahalı yaaaaa annem bır metre aldı 12 bucuk mılyona

canım benim salon perdem düz bir perde ama aralarına ona ne deniyo bilmiyorum ama tutup çekince büzgü verilebilen bir ip parçası diktirdim, 80 cm aralıklarla. istediğim şekli verebiliyorum. hatta suan senin istediğin modelde kullanıyorum. tavsiye ederim. yalnız aklıma gelmiyo o iplerin adı.yukardan aşağıya tülün arkasından dikiyolar önden bakınca belli olmuyo. alttan ipi tutup üzerinden tülü topluyosun yukarıya doğru.şekil alternatifinde bol.perdecilere tarif edersen bilirler, yinede bakınıyım adını bulabilirsem yazarım.şimdiden hayırlı olsun:))

YANI OLUR DIYORSUN SEVINDIM YAAAAAAAA COK SAOL a.s.

olur canım, tek derdin tülün olsun:))perden tek parçamı kumaşı nasıl?ayrıca o boncukları kendinde yapabilirsin, o kadar para verme yazık, başka yerde değerlendirirsin paranı,takı malzemeleri satan yerlerde çok güzel boncuklar var onlarla kendi zevkine göre bişeyler yaparsın olmazmı:)

cnm tulum ınce ve pullarla sekıl verılmıs sade ıkı tane salonda oturma odamda var olursa ıkısınıde aynı yaparım ınsallah ucuz olur cnm yoksa kocıs kızıyoda

çok bişey tutacağını sanmam, yinede birkaç yerden fiyat al, hatta aklındakileri onlarada sor belki yeni birşeyler çıkmıştır daha güzel bir fikir edinirsin:)

yapan kımse yokmu malıyetı kaca oluyor bılen varmıııııııııııııııııııııııııı

bir ay olmuş yaptır*ınmı merak ettim.ben *e *üşünüyorum senin gibi yaptırmak...eğer yaptır*ıysan anlatırmısın ne ka*ar tuttu ve mümkünse resmini eklermisin?
acayip merak ettim..

bir ay olmuş yaptır*ınmı merak ettim.ben *e *üşünüyorum senin gibi yaptırmak...eğer yaptır*ıysan anlatırmısın ne ka*ar tuttu ve mümkünse resmini eklermisin?
acayip merak ettim..

ay cnm yaptımakdan vaz gectım ev tasıma olayları fılan cıkınca

ama 75 yapıyorlar boncukları fılan toplam tulu benden sekılde

ama en kısa surede yaptırcam yoksa ıcımde kalır vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

e canım dükkan actın mı peki dükkan acacağım demişsinde sen daha tasınmadın mı buarada çok oldu ev aldık diyeli

e canım dükkan actın mı peki dükkan acacağım demişsinde sen daha tasınmadın mı buarada çok oldu ev aldık diyeli

ah cnm ahhhhhhhhhhhhhh bende bır koca var hergun bır fıkırler gelıo benıde elaleme rezıl edıo sorma

bır gun gelıo tamam eve alacaz dıoz kosa kosa ev arıoz hayaller kuruyoruz

bır gun gelıo dukkan acacam sana dıo benı hayallere kaptrııo

delı olmamak ıcın kendımı zor tutuyorum zorrrrrrrrrrrrr

bunlardan alcam annem aldı cok havalı duruyo mıknatıslı o yuzden kaymıyor

tanesı 5 mılyon daha ne modeller var bır gorun kendı evıme gecınce perdemı oyle yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…