• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükürük hamileliği engeller mi?

Tükürük içinde bulunan birtakım enzimler ve bakteriler spermlerin dölleme kabiliyetini azaltır, hatta spermlerin ölümüne neden olabilir

tükürük spermleri öldürüyor evet kayganlaştıcılar daha iyi olur canım. bende de kuruluk var maalesef. :59:
durex play tavsiye ederim. tadı da çok güzel :86:

:5
tükürük spermleri öldürüyor evet kayganlaştıcılar daha iyi olur canım. bende de kuruluk var maalesef. :59:
durex play tavsiye ederim. tadı da çok güzel :86:

kayganlaştırıcı aldım ama ne zaman olacağını kestiremedigim için onu sürmeden başlıyor sürmeye firsat vermiyor sürmek istedigimdede konsantre kaybı oluyormuş bey efendide sorun yapıyor ayy ne yapacağımı şaşırdım anlatıyorum öldürüyormuş hamileliğe engel oluyormuş diye bu seferde kurallarla bu isler olmaz deyip isin içinden çıkıyor vallahi 60 lira verdim kreme her Dakikada suremiyorum olurmu olmazmı birliktelik bilemiyorum deliricem yani:3:

ah bu erkekler:47:
eşinle bi daha konuş canım.. sürmezsek olmaz bu iş falan de.
bir yeri mi eksilecek sanki 2 saniyelik iş. o da çaba göstersin biraz. bencilce davranmış.
bu arada kremi çok pahalı almışsın :53: hangi markanın?

ah bu erkekler:47:
eşinle bi daha konuş canım.. sürmezsek olmaz bu iş falan de.
bir yeri mi eksilecek sanki 2 saniyelik iş. o da çaba göstersin biraz. bencilce davranmış.
bu arada kremi çok pahalı almışsın :53: hangi markanın?

Anlata anlata dilimde tüy bitti ağİma geleni söyledim sen cocuk istemiyorsun sadece Zevkini düşünüyorsun cevap sadece hıhı kremin adı pre seed cok iyi bir krem internetten aldım araştır gitti gidiyorda

Anlata anlata dilimde tüy bitti ağİma geleni söyledim sen cocuk istemiyorsun sadece Zevkini düşünüyorsun cevap sadece hıhı kremin adı pre seed cok iyi bir krem internetten aldım araştır gitti gidiyorda

pre seed hamile kala bilmek icin iliskiden 5 dk once kadin kullaniyor, hatta bende almistim faydasinida gormedim.. peki sizde bu kremi kocanmi kullaniyor?:17:

İlk kez duydum böyle bir şey olduğunu.Doktora danışsanıza bu konular hassas krem seçimi bile çok önemli olmalı bu tür durumlarda.

arkadaşım ben durex play jel kullanıyorum
su bazlı ve spermlere zararı yok
17 tl bişi bende preseed almayı düşünüyorum
bebek için altı aydır uğraşıyordum
acaba jeldenmi falan derken bu ay hamileyim
dediğim jeli kullanabilirsin

pre seed hamile kala bilmek icin iliskiden 5 dk once kadin kullaniyor, hatta bende almistim faydasinida gormedim.. peki sizde bu kremi kocanmi kullaniyor?:17:

hayır canım ben kullanıyorum ilişkiye girmeden içine sıkıyorsun sonra ilişkiye giriyorsun kayganlık sağlıyor hemde hamileliği kolaylaştırıyormuş bildiğim kadarıyla

arkadaşım ben durex play jel kullanıyorum
su bazlı ve spermlere zararı yok
17 tl bişi bende preseed almayı düşünüyorum
bebek için altı aydır uğraşıyordum
acaba jeldenmi falan derken bu ay hamileyim
dediğim jeli kullanabilirsin

hayırlı olsun canım çok sevindim erken belirtin oldumu olduysa paylaşırmısın

ben doktoruma sormuştum.bu kayganlaştırıcılar ve tükürük kesinlikle spermleri öldürür demişti bana.kullanma dedi ama ne yapalım mecbur kullanmak zorunda kalıyoruz yani.kup kuru:37::)

kızlar böyle bişey duyan varmı gerçekten tükürük spermleri öldürürmü :26:

Back