Merhaba kızlar,
Bu sene benim hastalık senemmiş galiba bir türlü belimi doğrutamadım. Demir eksikliği böbrekte taş derken mide de sorun. ( genel tanı da gastrit ama patolojik sonuç çıkmadı beklemedeyim) Yine de şükür. 3 aydır ağzımın içi sulanıyor. Bazen yutkunmakta zorlanıyorum. Karşı tarafa tükürük sıçrıyor. Dudak kenarlarından sızıyır Çok fazla tükürük oluşumu olmaya başladı. KBB ye gittin lenf bezlerinde nodul çıktı ama normal dedi. Tükürüğün bizimle alakası yok dediler. Diş doktoruna gittim acaba kaplamam damı sıkıntı var ya da ağzımda diye onlarda sıkıntılı bir durum yok dediler. Çıldırıcam vallahihangi bölüme gitmeliyim ya da başına böyle bişey gelen var mı ? Ne yapmış olabili
Burda okumustum, birisi hamileyken boyle olmustu. Hamile olabilir misiniz?Merhaba kızlar,
Bu sene benim hastalık senemmiş galiba bir türlü belimi doğrutamadım. Demir eksikliği böbrekte taş derken mide de sorun. ( genel tanı da gastrit ama patolojik sonuç çıkmadı beklemedeyim) Yine de şükür. 3 aydır ağzımın içi sulanıyor. Bazen yutkunmakta zorlanıyorum. Karşı tarafa tükürük sıçrıyor. Dudak kenarlarından sızıyır Çok fazla tükürük oluşumu olmaya başladı. KBB ye gittin lenf bezlerinde nodul çıktı ama normal dedi. Tükürüğün bizimle alakası yok dediler. Diş doktoruna gittim acaba kaplamam damı sıkıntı var ya da ağzımda diye onlarda sıkıntılı bir durum yok dediler. Çıldırıcam vallahihangi bölüme gitmeliyim ya da başına böyle bişey gelen var mı ? Ne yapmış olabilir ?
Yok canım hamilelik durumum yokBurda okumustum, birisi hamileyken boyle olmustu. Hamile olabilir misiniz?