• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tukuruk Bezi Tümörü Ameliyatı

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
Başlıktan da anlaşılacağı gibi 2 cm 1.5 cm büyüklüğünde dışarıdan elle hissedilir bir tümörün var. Ilk bulgular temiz olduğu yönünde ameliyat olucam ama oğlum emdiği için erteledik 6 - 7 ay sonraya.
Açık konuşayım korkuyorum. Sonra saçmalama daha büyük derdi olanlar var diyorum.
Kısacası bu ameliyatı olan var mi aramızda?

Başlıktan da anlaşılacağı gibi 2 cm 1.5 cm büyüklüğünde dışarıdan elle hissedilir bir tümörün var. Ilk bulgular temiz olduğu yönünde ameliyat olucam ama oğlum emdiği için erteledik 6 - 7 ay sonraya.
Açık konuşayım korkuyorum. Sonra saçmalama daha büyük derdi olanlar var diyorum.
Kısacası bu ameliyatı olan var mi aramızda?
Geçmiş olsun. Çok büyük bir ameliyat değil. Dediğiniz gibi insanlar neler atlatıyor, hele hasta küçük çocuklar nelere katlanıyor. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah.

Geçmiş olsun. Çok büyük bir ameliyat değil. Dediğiniz gibi insanlar neler atlatıyor, hele hasta küçük çocuklar nelere katlanıyor. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah.
Teşekkürler. Iki minik bebeğim var benim de. Dertler yaristirilmaz. O nedenle bu tarz bir karşılaştırmayı nacizane tavsiyem kimseye yapmayın. Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum ..
Çok teşekkürler.

Bir bilgim yok, cok gecmis olsun insallah rahat bir sekilde atlatirsiniz.

Back