Tüket Daha Çok Tüket !!!

Emez

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
1.281
4
50
BAYATLADI DİYE EKMEK ATANA,
TABAĞINDA PİRİNÇ TANESİ BIRAKANA,
2 GÜN ÜST ÜSTE AYNI YEMEĞİ YEDİ DİYE HAYIFLANANA, BU ÇAY BAYAT DİYE
ÇAYCIYA ÇIKIŞANA,
LÜKS LOKANTALARDA 150 GR ETE DÜNYANIN PARASINI
ÖDEYENLERE,
ELMANIN KABUĞUNU KALIN SOYANA,
BU MEMLEKETİN KIYMETİNİ BİLMEYENE,
HEP DAHA FAZLASINI İSTEYENE........BİR KERE DAHA DÜŞÜNNNNNN.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

emez ellerine sağlık...bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim...ibret olsun hepimize..bikez daha düşünmek için yeterli bu resimler.....

gercekten herkesin ibret alması gereken resımler...neyazıkkı sadece resim degıl gercek..teşekkurler cnm ..

rica ederim arkadaşlar.

şimdi bu resimler gözümüm önüne geldikçe, birşeyler atarken daha dikkatli oluorum. çük üzücü. allah kimsenin başına böyle birşey vermesin. kimseyi açlıkla sınamasınç

ne diyeceğimi şaşırdım emez duyarlılığın için teşekkürler canım ..
inşallah bir gün karşılaşırız. daima sevgiyle kal..yaşım senden çok büyük ama hepimizin birbirinden hâla öğrenecekleri var.

çok acı,hatta acıdanda öte birşey bu....! söylicek söz bulamıyorum,dünyada o kadar çok zengin insan varki isteseler bu sorun çözülür,bir yerlerde insanlar çok paradan sapıtır bir yerlerdede insanlar telafuz etmesi bile zor,işte dünya insanlarının bir kısmının çaresizliği umarım her şey düzelir,bugünlerimize şükürler olsun.

emez mahvettin benii:çok üzgünüm:

sorma tatlıcadı. benim gibi savruk bir insanın böyle birşeyle karşı karşıya gelmesi inan bana daha da kötü. şimdi bu resimler her gözümün önüne geldiğinde kendime daha da kızıyorum. malesef ki ülkemizde bile , bu kadar kötü durumda olmasa bile nice aç insanlar var. bizim çocuklarımız barbie, spiderman çantalardan beğenemezken, naylon poşetle okula gidenler var. aslında hepimiz durup düşünücez ve elimizden ne geliyorsa en azından çevremizdekiler için ufak da olsa birşeyler yapma çalışıcaz. çocuklarımız için, onların gelecekleri için . bu işin başka yolu yok malesef.konu epey derin malesef.yaz yaz bitmez...

Komşusu aç iken tok uyuyan bizden değildir.

bunlarda hayatın gerçekleri bi yanda zenginlikten sapıtanlar diğer yanda açlık sefalet içinde yaşamaya çalışanlar içim acıdı resimlere bakıncaa...:1no2:

yazık günah ya keşke fotomontaj olsalar insanın kabullenesi gelmiyo ki:1no2:

Allah yardımcıları olsun ...

allaha isyan olmasa ne bu yaaaaaaaaaa diyecem ama........allah yardimcilari olsun.cok kötüya.sagol emezcim.

tok açin halinden anlamaz dememisler bosa
ilk resimde donup kaldim adeta, cocuk olmalari insanin içini daha da bir acitiyor

bir an kendi çocuklarım olduğunu düşündüm aman Allahım yardım et.Yalvarırım hiçbirimizi açlıkla sınama..Dünyayı tüketip ne hale getirdik.Bunun cezasını çocuklar çekmesin.Ne olur hepimiz duyarlı olalım.Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

insanı sarsıp kendine getirecek, fotoğraflar...
insanların doğarken seçme hakkı yok biz de onların yerinde olabilirdik ne kadar şükür etsek az...

bu görüntüleri daha önce slayt olarak bı arkadaşım göndermişdi gerçekten yaa biz hala evımızde eksikler oldugunu eşyalarımızdan sıkıldıgımızı onu şunu bunu sevmediğimizi yemek seçtiğimi..................... düşününce kendımden utandım

hergün bir yerlerde minicik çocukların açlıktan can verdiğini asla aklımızdan çıkarmamalıyız emeğine sağlık emez

evet kızlar ne için çalışıyoruz? ekmek parası için, ama ne yapıyoruz? bayatlayan ekmeği çöpe atıyoruz, oysa dünyada binlerce, onbinlerce aç insan var malesef...........

hatırlattığın için saol arkadaşım, bunu kızıma kesinlikle göstermem lazım benim, elindekilerin değerini belki daha iyi anlamasına yardımcı olur......

şu an okadar duygulandım ki anlatamam ayrıca kendime de çok kızdım sahip olduğum şeylere rağmen mutlu olamadığım için.peki neden olamıyorum diye de kendime sormadan edemiyorum.

Yaşadığımız şu hayata şükredelim ve bunları görüp müsrüflükten kaçınalım arkadaşlar.İçim acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…