tükenmiş hissetmek. ...

Bence yasli olduklarindan cunku kotu niyetli olsalar size karsi o kadar ilgilenmezlerdi sahip cikmislar ne guzel ben yasliyim bakamam hamile kiza dememisler bence onlarda alingan sizde biraz daha tahammul derim :) Bosverin sevsinler istedigi gibi onlarda cocuk buyuttuler zarar gelsin istemezler :)

Bence yasli olduklarindan cunku kotu niyetli olsalar size karsi o kadar ilgilenmezlerdi sahip cikmislar ne guzel ben yasliyim bakamam hamile kiza dememisler bence onlarda alingan sizde biraz daha tahammul derim :) Bosverin sevsinler istedigi gibi onlarda cocuk buyuttuler zarar gelsin istemezler :)
Oglumu telefonda soruyorlar. Tosun uma iyi bak diyorlar. Onların bu eve geldim geleli huyları böyle. Kızlarına karşı damatlarina karşı da böyleler. Onlara neler yapıyorlar. Benim anlattıklarım masum kalır. :KK57: Küçük görümcem doğumdan sonra bize geldi. Kayınvalidemler burdaydi ozaman. Onlarlada küstü bunlar. Gorumcem de ocakta doğum yaptı 6 aylık 2. Kızı Oldu. Kaynanam enisteyi ve annesini yanlış anlamış herhalde. Onlarada yapmadığı şeyi yaptı diye anlatıyor. Gorumcem de kcasina sen böyle mi dedin anneme demiş. Eniste eşimi aradı tartışma yaşadılar yanlış anliyorsaniz gelmeyin evime dedi teli kapadı eşimde. Yani kaynanam bu yanlış anlamları yüzünden bizi de kötü etmişti. Dogumda eve gelince kayınpeder onu sinir etmek için erkek adamın erkek oğlu olur dedi. Eniste bozuldu. 3 kızı olanda cennete gider dedi. Yemek yiyorduk masanın altından kayinpederin ayağını bi ben durtuyorum bi kaynanam ama yapacağını yapıyor. Cok patavatsiz:KK34: Eniste sonra bize alıştım ben onlara seni de tebrik ediyorum nasıl yaşıyorsun bunlarla dedi. Ne yapim dedim.sabrediyorum dedim

Haaa o zaman ayri demek ki onlar cok yanlis anlayan tiplermis kayinvalide ve kayinbabaniz.Yani kimse bize karismasin biz istedigimizi yapar,deriz havasindalar..Mecbur huylarina gideceksiniz boyleleriyle inatlassaniz cevap verseniz siz kotu olursunuz hicbir sey demeyin sessiz kalin enisteniz gibi cevap verin sakince cocugunuzla ilgilenin bence :/

Haaa o zaman ayri demek ki onlar cok yanlis anlayan tiplermis kayinvalide ve kayinbabaniz.Yani kimse bize karismasin biz istedigimizi yapar,deriz havasindalar..Mecbur huylarina gideceksiniz boyleleriyle inatlassaniz cevap verseniz siz kotu olursunuz hicbir sey demeyin sessiz kalin enisteniz gibi cevap verin sakince cocugunuzla ilgilenin bence :/
Genel de öyle yapıyorum ama bazen de Tutamıyorum kendimi

X