Herkese merhaba
Buraya konu açmak istemezdim, ama konuşmaya ihtiyacım var. Yoksa içim içimi günden güne yiyor. Ben 23 yaşındayım, Kasım 2012 de evlendim. Esim memur, bense calismiyorum. Eşimin Şark görevi olduğu için kayınvalidemlerle aynı evde yaşıyoruz. Ev aldık ama borç odüyoruz. Gitsek gideriz ama Şark işi bozuyor malesef. Evliligimizin ilk 6 ayı çocuk düşünmedik. Sonra olsun dedik 6 ayda korunmadik olmadı. Ben doktora gittim kaç kez sorun yok dendi, eşim gitti azosperm olduğunu öğrendik. 7 aya yakın da eşim tedavi gördü ve
tüp bebek denedik. 2.ci denemede oğluma kavuştum şükür. Gel gelelim sorunuma. ....
Çok bunaldim... Eşimin ailesi herseyi yanlış anlıyor. Bunu izah edince ben suçlu oluyorum. Kayınvalidem o kadar alıngan ki anlatamam. Yazları memleket e gidiyorlar. Suan yoklar eylül ekim gibi gelecekler. Gitmeden kahvaltı yapıyorduk, konu bi yerden eşime geldi. Ben büyüttum, okuttum, vatana teslim ettim artık karısının lafına bakıyor dedi
ben ağızı mı açıp cevap vermedim... Doğumdan çıktım sezeryan halimle eşim bana yemek hazırlamada yardım ediyor, bulaşık yıkıyor, gelmiş kılıbık diyor hasbinAllah.. Çocuğa doğmadan beşik aldık bu alınır miymis diye kaç gün tantana yaptılar. Bende tepkimi ağlayarak ifade ediyorum o bile sorun oluyor... Aileme hiç bişeyden bahsetmiyorum tedavi sürecinden bile haberleri yok normal oldu zannediyorlar. Artık içime ata ata patlıyor um. Kimsem yokmuş gibiyim. Açtığım topik lerde bile kimse bilmez ne yaşadığımı anlatmak istemedim hiç bir zaman. Ama kayınvalidem ve kayınpeder memlekete gitmeden diyor ki ben herseyi anneme arayip söylüyor musum. ..benim annemlerde yazliga gittiler. Gitmeden bize geldiler torunu göreyim gitmeden diye. Kayınpeder de o gün 15 günlük bebeğin kolunu tutmuş çekiyor gibi kalk oglum diyor. Bende baba çekme kolu çıkar dedim. Demez olaydım. O akşam da bizimkiler geldi beni anneme şikayet ediyor kaynanam. Böyle böyle yaptı diye. Ya sabır bende yatak odasında çocuk emziriyorum. Geldim yanlarına. Annemde bebek daha küçük aynı hareketi ahmet abi hastanede de yaptı ben bişey demedim dedi. Babalar da konuşma olurken balkonda oturuyorlardi. Neyse annemler gitti bunlar başladı,,,
"Sen anneni aradın söyledin kavga etmeye gelmişler, babanda oyüzden balkona çıktı gibi saçma sapan konuştular. Hem hamilelik stresi hem doğum stresi lohusa halimle beni uzduler. Mutfakta hem yemek yapıyorum, hem ağlıyorum. Kayınpeder gördü odaya gittim. . Gel gel ne oldu dedi, bişey yok baba dedim. Sonra kayınvalidem geldi, ne oldu neden ağlıyorsun dedi. Bende anne dedim sende görmüş geçirmişsin. Kayınvaliden sana da yapmadığın şeyleri yaptı demiş beni anlarsın niye böyle yapıyorsun dedim. Iyi sende gelinine anlatırsin dedi bozuldu. O gün apar topar memleket e gittiler. Giderken oğlumu sevmedi, bana elini vermedi yinede öptüm. Çekti gitti.. sonra aradım gidince 2 3 hafta telefona çıkmadı.
Hep böyle yapmadığım şeyle itham ediyor. Bende içime atıyorum bişey dersem suçlu oluyorum. Eşimde bişey diyemiyor ben eşiyim onlarda ailesi...
Durum böyle kızlar sadece içimi dökmek istedim.
Uzun oldu telefondan yazıyorum k.bakmayın
Not ( 9 ay hamile iken ilgilendiler, Allah razı olsun. Haklarını da yiyemem. Yemegim önüme geldi. Temizliği kendi yaptı. Ben hiç bişey yapmadım. Zor bi hamilelikdi. Bunu da belirtmek isterim)