• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükenen Ürün Sorunsalı

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
23
Arkadaşlar biliyorsunuz kıyafet fiyatları çok pahalandı son zamanlarda euro ve doların artmasıyla.Ben de dedim ki internetten alışveriş yapayım.Trendyolda
Trendyolmilla diye bir butik var biliyorsunuzdur.Ilk defa alisveris yapacaktim oradan ama kredi karti ile odemek zorunda oldugumdan babamın gelmesini bekledim fakat hangi urunu istiyorsam 36 bedeni tukenmis su an.
Firmanin yardim kismina baktim stok yenileme ile ilgili bir yazi ama bulamadim.Illa ki alışveriş yapaniniz vardir oradan.Bir bilgisi olan var mi acaba tukenen urunler ile ilgili?

Ne zaman Trendyoldan alışveriş yapsam sorun yaşıyorum. Belki ben şanssızım bana denk geliyor dicem de çevremden de duyuyorum.
Kötü reklam yapmak gibi olmasın da ben olsam şansımı zorlamam.36 deyip 38 gönderirler falan, yapmadıkları şey değil çünkü stokta olmayan ürünleri var gibi göstermek:ıslık:

Netten siparis heleki kiyafet sevmiyorum. Benim kumasa dokunmam koklamam lazim :) kulaga sapikca gelsede:)) sadece elektronik seylerde kullaniyorum internetten alisveris

Arkadaşlar biliyorsunuz kıyafet fiyatları çok pahalandı son zamanlarda euro ve doların artmasıyla.Ben de dedim ki internetten alışveriş yapayım.Trendyolda
Trendyolmilla diye bir butik var biliyorsunuzdur.Ilk defa alisveris yapacaktim oradan ama kredi karti ile odemek zorunda oldugumdan babamın gelmesini bekledim fakat hangi urunu istiyorsam 36 bedeni tukenmis su an.
Firmanin yardim kismina baktim stok yenileme ile ilgili bir yazi ama bulamadim.Illa ki alışveriş yapaniniz vardir oradan.Bir bilgisi olan var mi acaba tukenen urunler ile ilgili?
demekkı yeterınce pahalılık yok...urunler bittgine gore..

P.tesı guncellenmiş olur bn sureklı alışvers ypıorum
Geçen haftadan beri bi elbiseye bakıyodum bugün kaldırılmış mağazadan.Uc gun omce istedigim bluzun kirmizi ve siyah renk secenegi vardi siyah olan kaldirilmis yine kirmizinin da L bedeni var sacmalik resmen stoklari yenilemeliler.

Yılllardır o uygulamadan alışveriş yaparım ama ne adam gibi bi açıklamaları var ne şikayetlere robot haricinde baktıkları ne ürünleri hediye paketi yaptıkları
Ürün bedeni bitincede kurumsal dilde yenisi gelince zaten görürsünüz tekrar muamelesi var

Yılllardır o uygulamadan alışveriş yaparım ama ne adam gibi bi açıklamaları var ne şikayetlere robot haricinde baktıkları ne ürünleri hediye paketi yaptıkları
Ürün bedeni bitincede kurumsal dilde yenisi gelince zaten görürsünüz tekrar muamelesi var
Gerçekten çok can sıkıcı.Saçmalık yani,belirtmeleri gerek aslında.

Orijinal saat diye satıp, orijinal fiyatını alarak imitasyon saat gönderen bir yer olduğunu öğrendiğimden beri kendilerinden alışveriş yapmıyorum. Parayı da sosyal medyada yayıldıktan sonra binbir naz niyazla iade etmeye lütfettiler.

Gerçekten çok can sıkıcı.Saçmalık yani,belirtmeleri gerek aslında.
Markafoni kapanınca buna sarmıştım ana yeniden açılmış tekrar kullanmayı düşünüyorum
Trendyoldan en son iki gün önce sipariş verdim bekle ki gelsin :D

Ben memnumum. Aldigim herhangi bir urun bitmisse alt limitsiz hediye ceki tanimlaniyor. Urun fiyati 3 --5 tl olsada ayni sey yapiyorlar. Iade de kargo sorunu yasadim cok net davrandilar sadece beklemem gerektigini ve iadenn olacagini hediye ceki gelecegini soylediler. Dedikleri gibi oldu. Her seyi almam, hic bi siteden almam. Ama oda kokusu bile duzgun paketleme ile sorunsuz geliyor. Hizli kargo olmayan butikler en fazla 3 gune kargoda.
Sikayet yasayanlar da hakli ama ben hic sorun yasamadim.

Markafoni de dagi urunleri orjinali gelmemisti bir kac sey daha sahte geldi ztn sonra kapandilar.

Back
X