demekkı yeterınce pahalılık yok...urunler bittgine gore..Arkadaşlar biliyorsunuz kıyafet fiyatları çok pahalandı son zamanlarda euro ve doların artmasıyla.Ben de dedim ki internetten alışveriş yapayım.Trendyolda
Trendyolmilla diye bir butik var biliyorsunuzdur.Ilk defa alisveris yapacaktim oradan ama kredi karti ile odemek zorunda oldugumdan babamın gelmesini bekledim fakat hangi urunu istiyorsam 36 bedeni tukenmis su an.
Firmanin yardim kismina baktim stok yenileme ile ilgili bir yazi ama bulamadim.Illa ki alışveriş yapaniniz vardir oradan.Bir bilgisi olan var mi acaba tukenen urunler ile ilgili?
Geçen haftadan beri bi elbiseye bakıyodum bugün kaldırılmış mağazadan.Uc gun omce istedigim bluzun kirmizi ve siyah renk secenegi vardi siyah olan kaldirilmis yine kirmizinin da L bedeni var sacmalik resmen stoklari yenilemeliler.P.tesı guncellenmiş olur bn sureklı alışvers ypıorum
Evet site hem uygun hem de kıyafetler güzel gözüküyor o yüzden üzüldüm zaten.demekkı yeterınce pahalılık yok...urunler bittgine gore..
Gerçekten çok can sıkıcı.Saçmalık yani,belirtmeleri gerek aslında.Yılllardır o uygulamadan alışveriş yaparım ama ne adam gibi bi açıklamaları var ne şikayetlere robot haricinde baktıkları ne ürünleri hediye paketi yaptıkları
Ürün bedeni bitincede kurumsal dilde yenisi gelince zaten görürsünüz tekrar muamelesi var
Markafoni kapanınca buna sarmıştım ana yeniden açılmış tekrar kullanmayı düşünüyorumGerçekten çok can sıkıcı.Saçmalık yani,belirtmeleri gerek aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?