Kulak olduğu belli değilmi yani. Ben bu kış geçirdim. Böyle bir ağrı şekli yok. İğne+antibiyotik+kulak için antibiyotik damla+ağrı kesici hap anca dindirdi iki saat sonra tekrar başladı. İlk iki gün ağlatarak ağrıdı. Sonra hafifleyerek geçti. Bu süreçte kulağım kanlı iltihap şeklinde aktı. İyileşincede bir hafta hiç duymadıArkadaşlar öncelikle daha önce bunu geçiren bilen varsa lütfen bir şeyler yazsın yaklaşık altı gündür geçmeyen kulak ağrım var ama inanılmaz bir baskı dişlerime de vuruyor sadece bir diş değil bir kaç ve altlı üstlü.
Doktorla online görüşme (aile hekimi önce bakıyor bir şey bulamazsa hastaneye sevk ediyor o yüzden online görüşme ) yaptım anlattım bana kulak enfeksiyonu dedi nereden kaptım asla bilmiyorum ancak hep kulak kürdanın kullanırım her zaman iki günde bir mutlaka kullanırım 30 yıllık hayatımda böyle bir şey olmadı.
Öyle canım tatlı değildir ağrı eşiğimde yüksektir ama öyle bir şey ki geçmedikçe sinirimde bozulmaya başladı ilk iki gün ağrı kesici aldım geçti güzel güzel dedim geçecek bekledim geçmedi doktorla görüştüm antibiyotik ve kulak damlası verdi ama banamısın demiyor böyle bir şey yaşayan var mı azalmada yok ara ara artıyor.
Dişçiye gitmeyi düşünüyorum ama yurt dışındayım burada ha deyince olmuyor sanırım iki gün sonraya randevu verirler ama gözle görülen dişlerde de bir şey yok.
Şöyle bir durum var o tarafta hipofiz bezimde kist var ama doktorum bana onun böyle bir ağrı yapacağına dair bir şey dememişti bir türlü ağrıyo anlamlandıramıyorum ve geçmemesi sinirimi bozuyor ilaçlar asla etki etmedi ne azalttı ne geçirdi.3 gündür düzenli kullanıyorum bari azaltsa oda yok lütfen geçiren bilen birileri bir şey desin şu durumu bir saniye çekmeye bile tahammülüm kalmadı.
Geçmiş olsun.geçmeyen kulak ağrım var ama inanılmaz bir baskı dişlerime de vuruyor sadece bir diş değil bir kaç ve altlı üstlü.
Gün aşırı kulak çubuğu kullanmak sağlıklı bir şey değil.Arkadaşlar öncelikle daha önce bunu geçiren bilen varsa lütfen bir şeyler yazsın yaklaşık altı gündür geçmeyen kulak ağrım var ama inanılmaz bir baskı dişlerime de vuruyor sadece bir diş değil bir kaç ve altlı üstlü.
Doktorla online görüşme (aile hekimi önce bakıyor bir şey bulamazsa hastaneye sevk ediyor o yüzden online görüşme ) yaptım anlattım bana kulak enfeksiyonu dedi nereden kaptım asla bilmiyorum ancak hep kulak kürdanın kullanırım her zaman iki günde bir mutlaka kullanırım 30 yıllık hayatımda böyle bir şey olmadı.
Öyle canım tatlı değildir ağrı eşiğimde yüksektir ama öyle bir şey ki geçmedikçe sinirimde bozulmaya başladı ilk iki gün ağrı kesici aldım geçti güzel güzel dedim geçecek bekledim geçmedi doktorla görüştüm antibiyotik ve kulak damlası verdi ama banamısın demiyor böyle bir şey yaşayan var mı azalmada yok ara ara artıyor.
Dişçiye gitmeyi düşünüyorum ama yurt dışındayım burada ha deyince olmuyor sanırım iki gün sonraya randevu verirler ama gözle görülen dişlerde de bir şey yok.
Şöyle bir durum var o tarafta hipofiz bezimde kist var ama doktorum bana onun böyle bir ağrı yapacağına dair bir şey dememişti bir türlü ağrıyo anlamlandıramıyorum ve geçmemesi sinirimi bozuyor ilaçlar asla etki etmedi ne azalttı ne geçirdi.3 gündür düzenli kullanıyorum bari azaltsa oda yok lütfen geçiren bilen birileri bir şey desin şu durumu bir saniye çekmeye bile tahammülüm kalmadı.
Arkadaşlar öncelikle daha önce bunu geçiren bilen varsa lütfen bir şeyler yazsın yaklaşık altı gündür geçmeyen kulak ağrım var ama inanılmaz bir baskı dişlerime de vuruyor sadece bir diş değil bir kaç ve altlı üstlü.
Şöyle bir durum var o tarafta hipofiz bezimde kist var ama doktorum bana onun böyle bir ağrı yapacağına dair bir şey dememişti bir türlü ağrıyo anlamlandıramıyorum ve geçmemesi sinirimi bozuyor ilaçlar asla etki etmedi ne azalttı ne geçirdi.3 gündür düzenli kullanıyorum bari azaltsa oda yok lütfen geçiren bilen birileri bir şey desin şu durumu bir saniye çekmeye bile tahammülüm kalmadı
O yuzden oldu iste. Doktorlar yapmayin diyorkulak kürdanın kullanırım her zaman iki günde bir mutlaka kullanırım
Bende bunu soracaktım ,diş sıkma problemim var,yakın zamanda diş tedavisi görürken iyice şiddetlendi,tam olarak bahsettiğiniz tarzda arada şakaklarıma da uzanan şiddetli bir ağrı problemim oluştu,burda paylaşabiliyo muyuz bilmiyorum ama you tube da Duygu İşcan/Diş Sıkma Problemi için Çiğneme Kaslarına Masaj isimli video yu izlemenizi öneririm ,en azından kaslarla alakalı bir problemse sizi rahatlatacaktır.Videodaki masaj gerçekten ömrümün en ağrılı döneminde inanılmaz rahatlattı beniUykuda dişlerinizi sıkıyor olabilir misiniz?