• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tükendim artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.084
Puanlar
133
Kızlar ekim ayında 27.haftada kızımı kaybettim 5 aydır deniyoruz olmuyor 2 aydır femara ve ovitrelle kullandım ama olmadı bu ay yine başladım ama hiç umudum yok tüp bebek bakıyorum kızlar çok çaresizim

Canım nacizane tavsiyem bu durumu biraz akışına bırak. Kendine bunu bir görev edinme. Daha yeni bir kayıp yaşamışsin biraz gez toz evliliğinin tadını çıkar hemen tekrar çocuk sahibi olmak zorunda değilsin. Kendini çocuk yapmak zorunda hissedersen daha çok gerilirsin ve stres hamileliğin en büyük engelidir. Bu konuyu kafandan at günlük yasantina devam et. Calisiyorsan işine odaklan, evdeysen kendine hobiler edin. Vücuduna da kendini toparlaması için müsade et, beş ay çok kısa bir zaman . Sevgiler

Canım nacizane tavsiyem bu durumu biraz akışına bırak. Kendine bunu bir görev edinme. Daha yeni bir kayıp yaşamışsin biraz gez toz evliliğinin tadını çıkar hemen tekrar çocuk sahibi olmak zorunda değilsin. Kendini çocuk yapmak zorunda hissedersen daha çok gerilirsin ve stres hamileliğin en büyük engelidir. Bu konuyu kafandan at günlük yasantina devam et. Calisiyorsan işine odaklan, evdeysen kendine hobiler edin. Vücuduna da kendini toparlaması için müsade et, beş ay çok kısa bir zaman . Sevgiler
Maalesef dediğiniz şeyleri pek uygulamak mümkün değil bütün bebek eşyaları kenarda duruyor sahibi toprak altında ve hayata tutunmak için bi can daha bi umut daha bekliyorsun ama olmuyor...

Allah meleğinin hatrina versin inşallah cnm. Üzme kendini herşey Allah'tan. Bu ilaçları neden kullandın, değerlerin nasıl. Belki bir önerimiz olur? Duyduğumuz bildiğimiz kadar faydamiz olur inş.

Çok haklısıniz.

Allah meleğinin hatrina versin inşallah cnm. Üzme kendini herşey Allah'tan. Bu ilaçları neden kullandın, değerlerin nasıl. Belki bir önerimiz olur? Duyduğumuz bildiğimiz kadar faydamiz olur inş.
Femara klomen tarzı bir ilaç klomen gibi kullanılıyor hormonlarda bi sorun yok hsg çekildi temiz pko görüntüsü varmış ama kızımda kendim kalmıştım gebe 7.ayda bilmiyorum nolcak

Femara klomen tarzı bir ilaç klomen gibi kullanılıyor hormonlarda bi sorun yok hsg çekildi temiz pko görüntüsü varmış ama kızımda kendim kalmıştım gebe 7.ayda bilmiyorum nolcak
Cnm benim pko için soğan kürü denedin mi Saraçoğlu tek çözüm olarak görüyor. Lütfen üzme kendini icim acıdı inan nasıl zordur anlayamam bile seni ama herşey bizler için. Rabbim tüm acılarını unuttursun inş yeni bir umutla, umudunu yüksek tut güzel olsun inş.

Umarım bir gün beni anlamak zorunda kalmazsınız.
Allah Allah.. bir konu acmissiniz, biz de sizin daha iyi hissetmeniz, stres siz yaşamanız için tavsiyede bulunduk. İyi niyetle yazılan yoruma neden böyle intizar gibi cevap vermeniz hiç hoş değil. Benim ve bana hak veren bu arkadaşın ne demek istediğini anlamamışsın iz sanırım. Sizin için aman boşver ya keyfine bak demedik tabi ki. İnşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur ama bunun için kendinizi yioratmayin ,kendinize zaman verin diyoruz. Karşılığında ki intizara bak. İnsanlar iyi niyetten anlamıyor gerçekten

Cnm benim pko için soğan kürü denedin mi Saraçoğlu tek çözüm olarak görüyor. Lütfen üzme kendini icim acıdı inan nasıl zordur anlayamam bile seni ama herşey bizler için. Rabbim tüm acılarını unuttursun inş yeni bir umutla, umudunu yüksek tut güzel olsun inş.
Aslında onu duydum ama rahmi inceltme ihtimali de varmış diye yapmaya korkuyorum ama bu ayda denedikten sonra doktoruma danışıp denicem sanırım

Aslında onu duydum ama rahmi inceltme ihtimali de varmış diye yapmaya korkuyorum ama bu ayda denedikten sonra doktoruma danışıp denicem sanırım
Nar suyu iyi geliyormus rahim inceliğine normalde var mı öyle bir sorun cnm, onu da iç arada olmazsa.

Canım eğer pko varsa folik asit olarak inofolic combi kullan, kullananların çoğu ilk ay hamile kaldıklarını söylüyorlar, zaten bu folik asit pko'lu gebeler içinmiş, doktorum da bana ufak kistlerim olduğu için verdi,hormonları dengeleyip yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş

Kesinlikle kolay bir durum değil başınız sağolsun ama Rabb'im ne emrederse o olur dünya ya geleceği yokmuş biz istersek de istemesek de herşeyin bir zamanı var Sabır
Maalesef dediğiniz şeyleri pek uygulamak mümkün değil bütün bebek eşyaları kenarda duruyor sahibi toprak altında ve hayata tutunmak için bi can daha bi umut daha bekliyorsun ama olmuyor...

kafanıza taktıkça stres yaptıkça bedeniniz olumsuz tepki verir
akışına bırakın
kimseye de intizar etmeyin hassas konu

Kesinlikle kolay bir durum değil başınız sağolsun ama Rabb'im ne emrederse o olur dünya ya geleceği yokmuş biz istersek de istemesek de herşeyin bir zamanı var Sabır
Allah razı olsun arkadaşım salı günü tüp bebek merkezi ile randevumuz var perinatologum tüp önerdi

Back