- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
-
- Konu Sahibi vuslatizmir
Canım konu ile ilgili hiçbir fikrim yok ama konun yukarida kalsın diye yazıyorum. Çok sevindim sürecin sonuna yaklaştığın için, ins hersey istediğin gibi olur. Allah gönlüne göre versin tez zamandakızlar Merhaba! 15 temmuz gibi Allah nasip ederse transver olucam ama ben yaklasık bir bucuk haftadır estrofen diye bir ilac kullanıyorum ilk hafta 2 iki içtim haftası oldu 3 üç e basladım diyer hafta 4 dört içicem bunu artırmalarının nedeni nedir bu ilacı kullanırken adet olunurmu yolsa adeti baskılıyormu bugun doktora gittim rahim duvarım 11 olmus ama ben transvere kadar 15 temmuza kadar bu rahim duvarım iyice kalınlasacak fazla kalın olursada zararlı değilmi nerden baksanız 12 gün var bu arada kıbrısta yumurta dönörü ile transver olucam son bir kan testim var cuma gunu progesteron eyer oda 1 in altında cıkarsa beni çagıracaklar cıkmassa tedavi iptal bu hormon yüzde kaç yükselme sansı var insallah yukselmezde gider transverimi olurum
tutmadımı bebeğinizEstrofemi bilemiyorum ama progeston kullanırken adet olunuyor ben oldum çünküüütransferimin 8.günüydü
canımsın cok saol amın Rabbim kimsenin emeklerini boşa çılartmasınCanım konu ile ilgili hiçbir fikrim yok ama konun yukarida kalsın diye yazıyorum. Çok sevindim sürecin sonuna yaklaştığın için, ins hersey istediğin gibi olur. Allah gönlüne göre versin tez zamanda
kızzz domestosDün aklımdaydın ne yaptın diye, çok sevindim, Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah
Estrofem kullandım ama ne için inan bilmiyorum, bir sürü ilaç daha kullanıyordum. Bilen arkadaşlar gelir birazdan
Yok tutmadı regl oldum çünkü direk negatif oldu sonra hemen ikinci transferi yaptırdım 16.gün bitti bugün pozitifim çok şükür kese için bekliyorumtutmadımı bebeğiniz
kızzz domestossaol bacım Allah rszı olsun bana dua edin
Pamuk kalpli kuzumHep dualarımdasın kuzu, çok dua edeceğim, bol bol fetih suresi oku sende, ben transfer döneminde çok okumuştum. Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah
Canım estrofem rahim kalinlastirma ve adeti engelliyor diye biliyorum. Kanamayi önlüyor demiştiler bana.kızlar Merhaba! 15 temmuz gibi Allah nasip ederse transver olucam ama ben yaklasık bir bucuk haftadır estrofen diye bir ilac kullanıyorum ilk hafta 2 iki içtim haftası oldu 3 üç e basladım diyer hafta 4 dört içicem bunu artırmalarının nedeni nedir bu ilacı kullanırken adet olunurmu yolsa adeti baskılıyormu bugun doktora gittim rahim duvarım 11 olmus ama ben transvere kadar 15 temmuza kadar bu rahim duvarım iyice kalınlasacak fazla kalın olursada zararlı değilmi nerden baksanız 12 gün var bu arada kıbrısta yumurta dönörü ile transver olucam son bir kan testim var cuma gunu progesteron eyer oda 1 in altında cıkarsa beni çagıracaklar cıkmassa tedavi iptal bu hormon yüzde kaç yükselme sansı var insallah yukselmezde gider transverimi olurum
Canım estrofem rahim kalinlastirma ve adeti engelliyor diye biliyorum. Kanamayi önlüyor demiştiler banakızlar Merhaba! 15 temmuz gibi Allah nasip ederse transver olucam ama ben yaklasık bir bucuk haftadır estrofen diye bir ilac kullanıyorum ilk hafta 2 iki içtim haftası oldu 3 üç e basladım diyer hafta 4 dört içicem bunu artırmalarının nedeni nedir bu ilacı kullanırken adet olunurmu yolsa adeti baskılıyormu bugun doktora gittim rahim duvarım 11 olmus ama ben transvere kadar 15 temmuza kadar bu rahim duvarım iyice kalınlasacak fazla kalın olursada zararlı değilmi nerden baksanız 12 gün var bu arada kıbrısta yumurta dönörü ile transver olucam son bir kan testim var cuma gunu progesteron eyer oda 1 in altında cıkarsa beni çagıracaklar cıkmassa tedavi iptal bu hormon yüzde kaç yükselme sansı var insallah yukselmezde gider transverimi olurum
Dozun değişmesinin sebebi transfer için yeterli kalinlasmayi saglamskkızlar Merhaba! 15 temmuz gibi Allah nasip ederse transver olucam ama ben yaklasık bir bucuk haftadır estrofen diye bir ilac kullanıyorum ilk hafta 2 iki içtim haftası oldu 3 üç e basladım diyer hafta 4 dört içicem bunu artırmalarının nedeni nedir bu ilacı kullanırken adet olunurmu yolsa adeti baskılıyormu bugun doktora gittim rahim duvarım 11 olmus ama ben transvere kadar 15 temmuza kadar bu rahim duvarım iyice kalınlasacak fazla kalın olursada zararlı değilmi nerden baksanız 12 gün var bu arada kıbrısta yumurta dönörü ile transver olucam son bir kan testim var cuma gunu progesteron eyer oda 1 in altında cıkarsa beni çagıracaklar cıkmassa tedavi iptal bu hormon yüzde kaç yükselme sansı var insallah yukselmezde gider transverimi olurum
Pamuk kalpli kuzum