İsimler gibi popüler olan herşeye bir özenti var memleketimizde,Polat gibi giyinmek,Çakır gibi yürümek,Hülya Avşar gibi popo sallamak,sanırım halkın eğitim düzeyinin düşük olması,eğitim düzeyi derken kimse yanlış anlamasın,illa okul okumak değil,kendini yetiştirmek,eğitmek anlamında kullandım,kişiliklerimizin zayıf oluşu,özenti,merak ve TV programlarında sanatçıların hep basmakalıp olması,misal Hülya Avşara benzeyen bir dünya kadın sanatçı çıkıyor yada Emraha benzerliğiyle ünlenen birileri atılıyor ortaya, bu durum bizleri başkaları gibi yaşamaya,onlar gibi düşünüp,onlar gibi giyinmeye,hatta konuşmalarını taklit etmeye itiyor,bizler özeniyoruz,bu sektörde olanlar üzerimizden ekmek yiyor,Aliye atkısı,Polat yüzüğü,Çakır tesbihi,Miroğlu kazağı,en acısı da ne biliyor musunuz bir katilin taktığı beyaz bere bile moda oluyor ve piyasada beyaz bere kalmıyor.Bilinçli olmayı öğrenemedik,öğrenmeye de pek hevesli olduğumuz söylenemez.Diziler yenilenecek,bizler her yeni dizi furyasında beğenilerimizi yenileyeceğiz,çocuklarımızın isimleri Havin Baran yerine Lamia olacak Rüya olacak,he kötü isimler mi hayır ama özenti duyularak konulmuş isimler:1yes2:
Sevgilerimle...