Tuhaf arkadaşlık

Doyor
hakkında böyle düsüncelere sahip oldugunuz birisi size trip atmıyor olsaydı dahi neden arkadaslık yapıyorsunuz?
yüzüne gülüp arkasından saydırmak olmuyor mu bu?

ayrıca karakteriyle ilgili olumsuz dusunebilirsiniz, kimse kimseyi de sevmek zorunda degil zaten,
fakat akraba iliskilerinin konuyla alakası ne?
belki amcası katil, görüsmez görüsmezler. siz neden bunu araya soktunuz hemen?
kimse onları sevmiyor demekse maksadınız; kendi duygularınızı baskaları uzerinden mesrulastırmaya calısmayın derim.
hayır ben karakterini size anlatmaya çalışıyorum yani psikilojisimi bozuk diye

Böyle kişiler hiç çekilmiyor...Onlara ne yani istediğimizle buluşuruz,konuşuruz...
Bence arkadaşlığını gözden geçirmelisin. :)
hakkında böyle düsüncelere sahip oldugunuz birisi size trip atmıyor olsaydı dahi neden arkadaslık yapıyorsunuz?
yüzüne gülüp arkasından saydırmak olmuyor mu bu?

ayrıca karakteriyle ilgili olumsuz dusunebilirsiniz, kimse kimseyi de sevmek zorunda degil zaten,
fakat akraba iliskilerinin konuyla alakası ne?
belki amcası katil, görüsmez görüsmezler. siz neden bunu araya soktunuz hemen?
kimse onları sevmiyor demekse maksadınız; kendi duygularınızı baskaları uzerinden mesrulastırmaya calısmayın derim.
ailecek kimseyle anlaşanıyorlar yanı öyle bir aileden geliyor ben kimim ki benimle anlaşsınlar ailesiyle arası iyi olmadıktan sonra

Bunun benzeriyle 3 seneye yakın uğraştım öğrencilik senelerimin belalısıydı resmen. Ama benim ki çok çok ileri versiyondu ben onu kaynetmeyi bırak kurtulmak istiyordum olmuyordu.
Acil uzaklaşın derim ilerlerse hiç çekilmiyor.

herkese hayırlı geceler arkadaşlar inşaAllah iyisinizdir
Benim başım arkadaşımdan yana dertli
Ne yapacağımı bilmiyorum
Benim ünivden bir arkadaşım var 3 arkadaşız biz ama biri çok problem yaratıyor mesela diğeriyle yazışmaya kalksam bunu duyunca hemen bir tripler bir tripler ki sormayın sanarsınız 15 yaşında ergen oysa 20nin üzerinde ne var yani bunda onunla yazışıp irtibat kurduysam
Kendisi onunla benden habersiz birşeyler yapınca ben bişey demiyorum olgunlukla karşılıyorum
Diyorum ki ya kıskanıyo ya çekemiyo yada psikolojik sıkıntıları var
Bugün mesaj attım dedim bak bir daha olmasın böyle şeyler uygun bir dille hala diyor ki benim mesajıma geç cevap verdin artı diperine buluyosun zaman cevap vermek için bana bulamıyosun
Sizce ben ne yapayım inanın yoruldum artık çok problemli birisi ama kaybetmekte istemiyorum kendısını ya nasıl yaklaşayım kendisine
seni kıskanıyor kimseyle paylaşmak istemiyor...sanırsınki sevgilin

En gıcık olduğum tip. Ayy, ben de tanıyordum böyle bir kız. Arkadaşını benden kıskanıyordu manyak. Psikolojik sorunları var bence o kızın da. Uzak durun.

X