- 3 Nisan 2023
- 2.224
- 4.509
- 25
Büyük bir dert değil ama canımı sıkmaya başladı lise zamanından beri görüştüğüm daha doğrusu her gün yazan arayan evli çocuklu bir arkadaşım var şuan ayrı şehirlerdeyiz o Kayseri de ben İzmir yüz yüze görüşemiyoruz..kocasıyla arası hiç iyi değil . Arkadaşım aşırı uyuşuk hantal ve her gün kocasına aynı yemeği uzatan bir tip çalışmadığı halde.. adamda haliyle sinir olmuş vaziyette. Arkadaşım Bana sürekli mesaj atıyor şöyle dedi bosancam böyle dedi diye bende onu uyarınca çok bozuluyor ve küsuyor ama sende söyle yap deyince çok alınıyor 2 gündür de tutturdu eski sevgilime döncem o benim hayalim diye eski sevgilisi de evli ve çocuklu saçmalama yapma sakın yazma adama günah dedikçe üstüne gidiyor mesajlarına cevap vermesem ararda arıyor ve mesaj çekiyor bir o kadar da tuhaf bir tip eğer mesajlarını aramalarına cevap vermezsen hırslanıp iftira bile atabilir tipte sıkıntıları olan birisi benim eşimin akrabalarıyla aynı apartmanda yaşıyor sizce ne yapmak lazım " bu arada tek sıkıntı eşimin akrabalarıyla aynı binada ve benim eski sevgililermle oturmus yemiş içmiş birisi nasıl anlatır bilemiyorum bir küslük durumu olsa "
Son düzenleme: