Anlamasanizda olur... nasılsa oyların yeri belli sizin,değişmez
Bahçeli Ecevite katılınca kimse bir şey demiyor.Tuğrul anayasal hükümete girince kıyamet kopuyor..anlamak mümkün değil.
Anlayacak bir durum yok o sebepten anlamıyoruz. Eğer siz anladıysanız lutfedip anlatsanız hani diyorumAnlamasanizda olur... nasılsa oyların yeri belli sizin,değişmez
Anlayacak bir durum yok o sebepten anlamıyoruz. Eğer siz anladıysanız lutfedip anlatsanız hani diyorum
başbugun zindanlara atılmasına sebep olanların tırnaklarını söken ve binlerce ülkücü gençliğin katili olan ve bizim eli kanlı katillerle hükümet kurmamızı içime sindiremiyorum diyen bir zihniyetle nasıl aynı koalisyonda yer aldınız acaba?!..
Peki siz Sadi somuncuoğlunun cumhurbaşkanlığına adaylığını koymak istediği için bizzat mhp vekil tarafından dövülmesine silah çekilip tehdit edilmesini de eleştirdiniz mi?Hani o gözleri portleyen şeyi koymuşsun ya sonuna valla benimkilerde senin yazıları okuyunca öyle oluyor...
En iyisi gözardı etmek de mi? Valla daha fazla kendimi yoramayacagim. Yine söylüyorum., anlasilacak birsey olsa da anlamazsiniz. Anlamak istemezsiniz.
Bir MHP li çıkar bunlar hata yaptı der. Bir CHP li çıkar bunlar hata yaptı der, bir HDP li çıkar bunlar hata yaptı der.
Herkes partisini eleştirebilirken, AKP lilerin hiç eleştirdiğini görmedim. Anca candır anca cigerdir. Ne derse o doğrudur.
Dedigim gibi gözardı edeceğim. Ister yorum yazarsiniz istemezsiniz yazmazsiniz. Münakasa etmeyeceğim. Herkesin yolu gönlündeki doğru partiyle açık olsun.
Demek ki eleştirecek bir durumda bulunmuyorlar ki bizler de eleştirmiyoruzH
Herkes partisini eleştirebilirken, AKP lilerin hiç eleştirdiğini görmedim. Anca candır anca cigerdir. Ne derse o doğrudur.
.
Simdi bu adam 2 ayligina bakan olmak icin mi partisinden ihrac edilme riskine ragmen Davutoglunun teklifini kabule etti? Iki ay icin bu karmakarisik hukumette bakan olmakla ulkeye ne gibi bir katki yapacakmis? Hani oyle iddia ediyor ya, o bakimdan yani..
Partilerin ic tuzukleri vardir, partiler bireysel siyaset yapilan alanlar degildir, bireysel yapanlara bagimsizlar denir. Parti disiplin kurulu ihracina karar vermisse dogrudur. Bana kalsa parti uyelerine cakal, sarhos gibi hakaretler yagdirmasi bile disiplin kurulunda ihracina karar verilmesine yeterdi zaten..
Bahçeli Ecevite katılınca kimse bir şey demiyor.Tuğrul anayasal hükümete girince kıyamet kopuyor..anlamak mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?