• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğrul Türkeş MHP'den İHRAÇ EDİLDİ

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.056
30.502
1.123
61
Konya
MHP'nin parti kararına rağmen AKP'nin Bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş, MHP'den ihraç edildi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu, Tuğrul Türkeş'in partiden kesin ihracına karar verdi.
mhp-tugrul-turkes-tugrul-turkes-mhpden-ihrac-edildi-706570h.jpg

Türkeş daha önce yaptığı açıklamada "MHP benim babamın partisi, ihraç edemez" demişlerdi.

Türkeş dün yaptığı açıklamalarda ise MHP'lilere hakaret etmiş, kendisinin ihracını isteyenlerin "2 sarhoş ile üç-beş çakal" olduğunu söylemişti.
http://www.aktifhaber.com/tugrul-turkes-mhpden-ihrac-edildi-1224878h.htm

Evet seni babanın partisinden kimse ihraç edemez ama sen gittin
Kusura bakma tuğrul bey baban olsa seni yaşatmazdı resmen sırtından vurdun bide baban mezarına geldin ama mezarı yıkadılar...Sen ise kolkola oldun onlarla böyle atadan böyle evlatlar işte:KK67:

10392313_591130394358382_8055993710106266856_n.jpg

Bahçeli Ecevite katılınca kimse bir şey demiyor.Tuğrul anayasal hükümete girince kıyamet kopuyor..anlamak mümkün değil. :KK14::KK12:

Anlamasanizda olur... nasılsa oyların yeri belli sizin,değişmez :KK45:
Anlayacak bir durum yok o sebepten anlamıyoruz. Eğer siz anladıysanız lutfedip anlatsanız hani diyorum:KK14:
başbugun zindanlara atılmasına sebep olanların tırnaklarını söken ve binlerce ülkücü gençliğin katili olan ve bizim eli kanlı katillerle hükümet kurmamızı içime sindiremiyorum diyen bir zihniyetle nasıl aynı koalisyonda yer aldınız acaba?!..:KK57:

Anlayacak bir durum yok o sebepten anlamıyoruz. Eğer siz anladıysanız lutfedip anlatsanız hani diyorum:KK14:
başbugun zindanlara atılmasına sebep olanların tırnaklarını söken ve binlerce ülkücü gençliğin katili olan ve bizim eli kanlı katillerle hükümet kurmamızı içime sindiremiyorum diyen bir zihniyetle nasıl aynı koalisyonda yer aldınız acaba?!..:KK57:

Hani o gözleri portleyen şeyi koymuşsun ya sonuna valla benimkilerde senin yazıları okuyunca öyle oluyor...

En iyisi gözardı etmek de mi? Valla daha fazla kendimi yoramayacagim. Yine söylüyorum., anlasilacak birsey olsa da anlamazsiniz. Anlamak istemezsiniz.

Bir MHP li çıkar bunlar hata yaptı der. Bir CHP li çıkar bunlar hata yaptı der, bir HDP li çıkar bunlar hata yaptı der.

Herkes partisini eleştirebilirken, AKP lilerin hiç eleştirdiğini görmedim. Anca candır anca cigerdir. Ne derse o doğrudur.

Dedigim gibi gözardı edeceğim. Ister yorum yazarsiniz istemezsiniz yazmazsiniz. Münakasa etmeyeceğim. Herkesin yolu gönlündeki doğru partiyle açık olsun.

Hani o gözleri portleyen şeyi koymuşsun ya sonuna valla benimkilerde senin yazıları okuyunca öyle oluyor...

En iyisi gözardı etmek de mi? Valla daha fazla kendimi yoramayacagim. Yine söylüyorum., anlasilacak birsey olsa da anlamazsiniz. Anlamak istemezsiniz.

Bir MHP li çıkar bunlar hata yaptı der. Bir CHP li çıkar bunlar hata yaptı der, bir HDP li çıkar bunlar hata yaptı der.

Herkes partisini eleştirebilirken, AKP lilerin hiç eleştirdiğini görmedim. Anca candır anca cigerdir. Ne derse o doğrudur.

Dedigim gibi gözardı edeceğim. Ister yorum yazarsiniz istemezsiniz yazmazsiniz. Münakasa etmeyeceğim. Herkesin yolu gönlündeki doğru partiyle açık olsun.
Peki siz Sadi somuncuoğlunun cumhurbaşkanlığına adaylığını koymak istediği için bizzat mhp vekil tarafından dövülmesine silah çekilip tehdit edilmesini de eleştirdiniz mi?
apoyu idam etmeyen ve mecliste bundan dolayı eleştiren ülkücü Ali güngörü partiden ihraç edilmesini elştirdiniz mi?
Hayır hayır diyerek mecliste basif olan hiç bir görevde yer almayan partinizin hdpkk 2 bakalık hediye etmesini eleştirdiniz mi?
Başbugunuza zulüm eden solcularla bir masada yer almanızı eleştirdiniz mi?
2 gün önce chp ve hdpkk bir olup oylamada hayır oyu kullanmasını eleştirdiniz mi? ( Hani hdpkk oldugu hiç bir durumda yer almayacaktınız)

Simdi bu adam 2 ayligina bakan olmak icin mi partisinden ihrac edilme riskine ragmen Davutoglunun teklifini kabule etti? Iki ay icin bu karmakarisik hukumette bakan olmakla ulkeye ne gibi bir katki yapacakmis? Hani oyle iddia ediyor ya, o bakimdan yani..
Partilerin ic tuzukleri vardir, partiler bireysel siyaset yapilan alanlar degildir, bireysel yapanlara bagimsizlar denir. Parti disiplin kurulu ihracina karar vermisse dogrudur. Bana kalsa parti uyelerine cakal, sarhos gibi hakaretler yagdirmasi bile disiplin kurulunda ihracina karar verilmesine yeterdi zaten..

adamı akp ye ittiler, belki ona bağlı mhp liler vardı, mhp için kayıp mı kazanç mı

bu arada davutoğluyla konuşurken ki vucut dili harbiden çok kötüydü be, sosyal medyaya düştüğü kadar var

Simdi bu adam 2 ayligina bakan olmak icin mi partisinden ihrac edilme riskine ragmen Davutoglunun teklifini kabule etti? Iki ay icin bu karmakarisik hukumette bakan olmakla ulkeye ne gibi bir katki yapacakmis? Hani oyle iddia ediyor ya, o bakimdan yani..
Partilerin ic tuzukleri vardir, partiler bireysel siyaset yapilan alanlar degildir, bireysel yapanlara bagimsizlar denir. Parti disiplin kurulu ihracina karar vermisse dogrudur. Bana kalsa parti uyelerine cakal, sarhos gibi hakaretler yagdirmasi bile disiplin kurulunda ihracina karar verilmesine yeterdi zaten..

Ben paracıklar diyorum. 1 ay bakanlık yapsan bile ömrünün sonuna kadar bakan emekli maaşı alıyorsun.

Babası Davutoğlu denen rezille mezarına geldiklerinde mezarından çıkacak sandım. Baba Türkeş mezarından çıktı çıkacak bugünlerde.

Hayat bana waikiki vay vay :KK49::KK49::KK49:kafam almiyor. Kime niye ne faydasi olacak orasinida anlamadim, koalisyon kursalardi bari bir yön degistirecegiz derdik. Gitse ne gitmese ne, kime ne fayda ???

Back