• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugrul Turan nasil bir secim? Kizlar yardim fikirlerinize ihtiyacim var

cubeda

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
183
14
318
İstanbul
Kizlar yardiminiza yani fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. ben silikin taktircam ve suan icin tugrul turan ve baris cakir diye dusunuyorum ama nedense tugrul turan diyor icimden bir ses siz kimi tavsiye edersiniz ?
Simdiden cevaplayan herkese tesekkurler

Kizlar yardiminiza yani fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim var. ben silikin taktircam ve suan icin tugrul turan ve baris cakir diye dusunuyorum ama nedense tugrul turan diyor icimden bir ses siz kimi tavsiye edersiniz ?

Selam ben Tugrul Beyden 18 subat icin ameliyat gunu aldim ama benimki gogus diklestirme ve karin germe. Gorusmeye gittigimde tamam bu dedim insallah yanilmam, gosterdigi resimlerde harika isler cikarmis, gogus diklestirme ve kucultme slikona nazaran daha dyatli ve dikis izi birakan bir ameliyat. buna ragmen onlarda bile harik isler cikarmis. Baris bey sanirim burun da cok iddiali.Tugrul bey ise gogusde. Umraim sizde size uygun secimi yaparsiniz.

ben geçen gün mail attım ve cevapladı sağolsun ama fiyatlar konusunda cevap yazmamış acaba 2014 fiyatları nasıl. Benim için fiyatı bir de acı çekmemek çok önemli. Korkuyorummm. ama bende ince çamaşırlar giymek istiyorum artık.
:52:

Back