Tugrul Maral !!!!!!ben ona dua edecegim))Suuuper bi doktor!Herkeze tavsiye!resimli..

tugrulbey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
74
2
36
34
İstanbul
maalesef bu reklamdi
Tugrul bey kendi yazdiriyormus
maalesef

Eklentiler

• $CYMERA_20131119_121823.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 960
  • $CYMERA_20131130_232050.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 4.488
Son düzenleme:
Cnm 2 son resim simdi)
ortada 5.gun
ilk resim 2. gun
amelyati 14 kasim oldum
hem diklestirme hem de silikon yuvarlak 225 cc mentor)

sizmi istediniz 225cc genelde herkes büyük taktırmak istiyorda,ağrılara değsin diye

Son düzenleme:
sizmi istediniz 225cc genelde herkes büyük taktırmak istiyorda,ağrılara değsin diye

Boyle anlastik ikimiz)yani ben buyuk meme istemedim...emzirirken 1 sene bundan 4 kere buyuktu....cok zordu o zaman,nefret ediyordum...Yani sutyeni sadece pazarda)))))))))))) Plajdeh heeeeeerkes bakar...yani o sene cok sordu,bundan sonra orta meme istedim,yada kucuk bile)))ama cok guzel Tugrul bey yapti)))cok memnunum.....

peki ne kadar ödediğini sorsam?

Cok guzel olmuslar gecmis olsun!.. Bende ayni ameliyati dusunuyorum evet aynen cok buyuk degil cunki saren buyuk! Kesimler nerden oldu cnm? Merak ettim konu tesekkurler
Resmini koymusun ayrica paylastigin icin de tskler dusuncekisin gercekten! Gule gule kulllan darisi basima

Çok güzel olmuş gerçekten. Bende burnumu tuğrul bey’e yaptırdım çok memnunum şimdi silikonda düşünüyorum kesinlikle bunuda tuğrul beyden başkasına yaptırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…