• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugrul beye ameliyat olan var mi ?

ben oldum canım 3 hafta oldu olalı sormak istediğin varsa sorabilirsin
Tuğrul Turan kasüstü yapıyo di mi ????? Canım resim koysana. Eski yeni halini kıyaslamak istiyorum.çünkü 2 yıl önce kendisiyle tel de konuşmuştum ameliyat için. Bana ️kasaltı ameliyatın çok gereksiz olduğunu fln söylemişti . O yüzden eski ve yeni halini kıyaslamak istiyorum. :KK22:

ben oldum canım 3 hafta oldu olalı sormak istediğin varsa sorabilirsin
Tuğrul Turan kasüstü yapıyo di mi ????? Canım resim koysana. Eski yeni halini kıyaslamak istiyorum.çünkü 2 yıl önce kendisiyle tel de konuşmuştum ameliyat için. Bana ️kasaltı ameliyatın çok gereksiz olduğunu fln söylemişti . O yüzden eski ve yeni halini kıyaslamak istiyorum. :KK22:
Benim sıfır dokum olduğu için ️kasaltı yapıldı bana. Ama Tuğrul beye göre ustalık Kasüstüne doğal meme yapmak ;)bi de sedasyonla genel anestezi olmadan yapıyorum ameliyatlarımı demişti.

canım bana albüme foto yüklemeyi tarif edebilirsen eski ve yeni hallerini yüklerim şimdi evet tuğrul bey kas üstü yapıyor bana kas üstü yuvarlak 275 cc konuldu 3. haftam ve çok iyiyim ağrı konusunda tuğrul beyi çok övmüşlerdi o konuda hakkını yiyemem çok sancılı bi süreç yaşamadım

canım bana albüme foto yüklemeyi tarif edebilirsen eski ve yeni hallerini yüklerim şimdi evet tuğrul bey kas üstü yapıyor bana kas üstü yuvarlak 275 cc konuldu 3. haftam ve çok iyiyim ağrı konusunda tuğrul beyi çok övmüşlerdi o konuda hakkını yiyemem çok sancılı bi süreç yaşamadım
Benim için de ağrı çok önemliydi, ben Ankara'da oldum. Benim Dr un da eli hafifmiş, öyle duymuştum. Haklılarımış, ️kasaltı olduğu halde hiç ağrı kesici içmedim ;)

• Beğen
Reactions: lex
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
1 Ekim 2014 tarihli yorumumda albüm yapmayı anlattım ;) Umarım yardımcı olur ;)

P posh canım kafana takılanlar var anlaşılan bende tuğrul beye gitmek istiyorum şu an istanbuldayım eğitimlerim var işim gereği bi fırsatını bulsam koşacağım o derece kafana yatmadı ise başka dr lar ile görüş

cansu resimlerine baktim harika olmuslar bir kere bunlarin kimse silikon oldugunu anlayama o derece guzel olmuslar. sorularimi ozelden yaZdim. Ben yaptiracaksam Tugrul beyi tercih edicem. Kendisi cok dogal yapiyor gordugum kadariyla. Kararsizligim bu silikonlar sonra basima is acar mi diye korkuyorum. Ama baya astim gibi kendimi hayirlisi artik :)

Canım selam ben de Tuğrul Bey'i düşünüyorum. Tek kafama takılan kas üstü ele gelir ve sarkar mı? Foto görmem mümkün mü? Üç doktorla görüşyüm her biri farklı bir yöntem önerdi :(

yükledim canım teşekkür ederim:)
Canım selam ben de Tuğrul Bey'i düşünüyorum. Tek kafama takılan kas üstü ele gelir ve sarkar mı? Foto görmem mümkün mü? Üç doktorla görüşyüm her biri farklı bir yöntem önerdi :KK43:

Canım selam ben de Tuğrul Bey'i düşünüyorum. Tek kafama takılan kas üstü ele gelir ve sarkar mı? Foto görmem mümkün mü? Üç doktorla görüşyüm her biri farklı bir yöntem önerdi :KK43:
ameliyat oldunuz mu Dr. Tugrul Turan a mi oldunuz
konustum kendisi ile degisik bir tarzi var ama bilgili

beni izlermisin gormek isterim sakincasi yoksa

Tuğrul Bey kaza geçirmiş yoğun bakımdaymış Allah acil şifalar versin.. çok kıymetli bi insan.. lütfen dua edin..

Back
X