Tuğra Restaurant

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Çırağan Kempinski'nin Saray bölümünde yeralan , modern Osmanlı mutfağının çizgisinden yola çıkarak bir çok uluslararası ödüle sahip Tuğra Restaurantı, yaz mevsimini yenilenen mönüsü ve yeni Şefi'yle karşılıyor.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Mart ayında Tuğra Restaurant'ın Mutfak Şefliği görevini devralan deneyimli Aşçı Uğur Alpaslan, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinin klasik yemeklerini modernize ederek, saray sunumuna göre uyarlayıp tadına doyamayacağınız lezzetler yarattı. Mönüsünde bir Türkiye turu yaşatan Şef Alparslan; Malatya'dan gül suyunda hazırlanmış rokalı ve yoğurtlu peynirli böreği, Konya'dan külbastı yemeğini, Safranbolu'dan limon sosunda bekletilmiş enginarlı kalkan balığını, İzmir'den sakızlı ve kabaklı muhallebiyi, Hatay'dan geleneksel kaymaklı künefesini ve Urfa'dan ait Şıllık tatlısını konukların beğenisine sunuyor.

Yaz ayında sevdiklerinizle beraber veya bir iş yemeğinde konuklarınızı ağırlayacağınız akşam yemeğinde, Ayasofya'dan başlayıp Beylerbeyi Sarayı'na kadar uzanan 180 derecelik boğaz manzarasına hakim terasında ve tarihi merdivenlerin üzerine kurulan masanızda canlı fasıl müziği eşliğinde günün keyfini çıkaracak ve sarayda geçireceginiz çok özel bir akşamın mutlulugunu yaşayacaksınız.

Haftanın yedi günü hizmet veren Tuğra Restaurant için rezervasyon yaptırmak isterseniz 0212 326 46 46'dan 7235 no.lu Restaurant Rezervasyon bölümünü arayabilirsiniz.

kaynak:lezzet.com

:laugh: Teşekkürler elif de bu restaurantta yiyip içtikten sonra hesapları sana mı yollayalım arkadaşım.Çırağan kempskinski saray bölümü diyorsun .Oldukça tuzludur herhalde fiyatlar.:laugh:

ama gidebilecek olan varsa gitmesini tavsiye ederim..en azindan tatli yiyip Turk kahvesi icersiniz..cok guzel bir atmosferi var.

Ben ramazan ayında gitmi$tim tam bir osmanlı mutfağı atmosferi bayağı ağır o yüzden normal zamanda gitmeyi hiç dü$ünmedim..Ramazanda seviyorum böyle yerleri

X