Tuğba Özay' la Fitness

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
Merhaba,

İlgili görsel paylaşımların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

Bundan dolayı paylaşım yaparken lütfen dikkatli davranınız. Bu bölümde ilgili seti paylaşamaz ama bu set hakında yorumlar yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nivea Body ve Tuğba Özay'ı bir süre denemiş biri olarak; spora yatkın bünyeler için tavsiyem Tuğba Özay, daha ham vücudlar içinse Nivea Body olacaktır. Tuğba'nın hareketleri son derece profesyonel, fazlasıyla teşvik edici ve daha fazla yağ yaktığını düşünüyorum. Nivea Body de hareketler daha olağan, daha ritimli spora alışık olmayan bayan için kısa sürede form tutmanıza yardımcı olacak bir destek.

arkadaşlar tuğba özayın fitnessi hakkında biraz bilgi almak istiyorum kullanan arkdaşlar yazabilir mi nasıl olduğunu.cd sini almayı düşünüyorum

ben kullanmıştım,evimde var,alöayı düşünüyorsanız tavsiye ederim
gerçekten güzel hazırlanmış...
resimler,görüntüler,müzik,hareketler...hepsi motivasyonu arttırıcı şekilde hazırlanmış
gayet de faydasını göreceğinize inanıyorum

arkadaşlar tuğba özayın fitnessi hakkında biraz bilgi almak istiyorum kullanan arkdaşlar yazabilir mi nasıl olduğunu.cd sini almayı düşünüyorum

ya ben de kullandım tubayı! ama nasıl desem? yeterli ısınma ve soğuma yok gibi... bazı hareketleri yanlış yapıyor, yamuk duruyor filan? bir kaç çekimde yapılmış ya hareket. kiminde düzgün yapıyor kiminde yapamıyor

kendine göre saymış? eksik saymış filan. beni biraz gıcık etti açıkçası! ama işe yarar! hani herşey rağmen. ama daha iyi hazırlanmış cdler var!

nivea body yapıyorum baya oldu şimdi buna geçmek istiyorum nasıl acaba CADIARZU

kızlar bu cd yi yapınca kaç kalori yakmış oluyoruz acaba?????? ben çok merak ediorum, lütfen bieln varsa yazsın..

ebru salllımı tugba mı nive body mi.
hngisini alcağıma krr veremiyorum

ben nivea body ile zayıfladım geçen kış ama sporu bırakınca tekrar kilo aldım. şimdi de tuğba özayın fitnesi deneyeceğim

kıslarr Nivea Body dediğiniz şey spor programı mı ?? nerden ulaşılıyor ona nette var mı? :)))

kıslarr Nivea Body dediğiniz şey spor programı mı ?? nerden ulaşılıyor ona nette var mı? :)))

şimdii canım nivea body de bir erkek ve bir kadın sporcunun birlikte yaptığı hareketler var ve çok eğlenceli cidden . nete nivea body indir yaz bulursun sitelerden.burdan site adı vermek yasak da

tuğba özayın cd si bende de var. gerçekten bazı hareketleri zorlayıcı, çok beğendim. bazı hareketlerde resmen vücut şov yapmış kamera poposuna yapışıyor resmen. her şeye rağmen almaya değer.

Forumun karanlık mahzenlerine kaldırılması gereken bir konu Tuğba Özay ve fitness :)

tuğba özayın cd bendede var bir kaç gündür yapıyorum.
ben beğendim en beğendiğim noktada sadece bir bölgeye yönelmemiş
karın kalça kollar göğüs heryeri çalıştırıyor. tae bo bölümü eğlenceli
süresi normal sıkmıyor. tavsiye ederim.

bende başka cd lerde var farklı farklı yapıyorum
sıkılmıyorum böylece

tuğba özayın cdsi müthiş 10 günde bile nasıl farkediyo vucuttaki değişiklik heryeri çalıştırıyo ayrıca yaparken nefes nefese kalmıyosun yavaş yavaş ısına ısına müthiş valla kadını sevmezdim ama tebrik ederim sağolsun iyiki hazırlamış
bu arada arkadaşımın annesi bu cdyle 6 ayda 21 kg verdi kadın 58 yaşında onuda belirteyim

Ben de tuğba özay'ı tavsiye ediyorum. Spor yapmak zevkli hale geliyo gerçekten :) Bütün bölgeleri çalıştırıyo esneme bölümüyle spor sonrası vücudu dinlendiriyo...

Ben de bununla spor yapmaya başladım ama hiç yorulmuyor ve zorlanmıyorum. Acaba hareketleri yanlış mı yapıyorum?

kjızlar,nerden bulacağız bu cd yi. sanırım piyasada yok. internette de bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…