Saç Kesim Şekilleri tuğba büyüküstünün saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

narcisus85

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
31
1
298
39
İstanbul
şimdi ünlülerin saçlarıyla ilgili başlık açmak moda oldu yaa bende açayım dedimkaydirigubbakcemile3
ya tuğba büyük üstünün son filimindeki saçları ince ince örülüp açılmış mı yoksa tost makinaları warya onlarla mı yapılmış acaba ? yaa bide bu kızın saçları bu kadar gürmüydü çıt çıt falan mı var yoksa modelden mi böle duruyo eğer öyleyse seyrek saçlı olanlar için baya cazip bi model bencee kızlarrr yerimseniben

dizisi diyeceğime filmi demişim şu son çektiği çingene olduğu dizi işte kızlar gerçi siz anlamışsınızdır daa ben içimde kalmasın yazayım dedimsırnaşık şey

sanırım çıt çıt var.o kadar gür saçları yoktu onun...sanki belik örülüp de açılmış gibi...ama hiç yakışmamışş ona.deli kız gibi...gözünün önünden de çekmiyo..uyuz ediyo beni :)

Onda herhangi bir eklenti olduğunu sanmıyorum, önceki dizilerinde de gürdü bu kızın saçları, zaten ilk dizilerden hatırlıyorum kaşları acayip kuvvetli ve zorla alınmış gibi görünüyordu, saçlarıda öyleydi resmen fışkırıyor gibiydi...

saçları yobaz gibi bu filmde hep saçım daha gür olması için bakımlar yaparım ama herkese gür saç yakışmıyor galiba..bu arada saçlarında çıt çıt var ya da ıhlamurlar altında filminden sonra birden gürleşmiş..orda saçları normaldi ama çok güzeldi..şimdi beğenmiyorum.

Bence örülüp açılmış o saçlar. En ince telli saçlar bile örülüp açılınca gür görünüyor. Tost makinesi de aynı şekilde çok gür gösteriyor saçları işlem bittikten sonra.

bencede çok kabartıyolar kızın saçını güzelimm yüzünüde o saçlar kapatıyo vede daha önceki filmlerinde böle çok değildi heralde çingene rolünden dolayı saçaklı görünsün die saç takıyolar kaydirigubbakcemile3

bu saç modeli gerçekten hiç hoş değil ama tuba büyüküstün güzelliği ile kapatıyor her şeyi. çokkk güzel kız yaa

yok çıtçıt falan ıhlamurlar altındayken saçı kısayken bile gürdü onn saçları ama o saç şeklini nasıl yapıo bi fikrim yok örgüye benzio sanki
ayrıca gecen gün şeffaf odada konuk olmuştu yine aynı şekilde gürdü sanmıyorum çıtçıt kullandığını..

Son düzenleme:
bence şu hali daha iyiydi yani asi dizinde oynarken.

simdiki hali ise örülmüş ve acılmıs gibi
ama sanmıyorum öyle uğrasacaklarını zigzag seklinde yapan sac masaları var
belki ondan kullanıyorlardır
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…